Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Confruntarile de la Vocea Romaniei au adus audiente de lider!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Emoțiile au fost mari aseară la Vocea României, însă și spectacolul a fost pe măsură. Antrenorii au format încă șapte cupluri din concurenții pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Chiar dacă toți și-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru și au demonstrat că au calități vocale de excepție, numai opt dintre ei continuă drumul la Vocea României. Participanții au intrat în ring, au prezentat șapte duete formidabile, care au adus forță și sensibilitate, și au primit felicitări din partea celor patru antrenori și aplauze din partea publicului.

Cea de-a doua rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating și 25.8% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 14.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Momente fantastice aduse în ring de concurenți

Tudor, Irina, Andra și Smiley au ales următoarele șapte cupluri care au intrat în ring vineri seară în cea de-a doua rundă de Confruntări de la Vocea României. Concurenții s-au pregătit intens și au repetat melodiile alese pentru ei de antrenori, pentru a convinge că merită să meargă mai departe în cea mai tare competiție a vocilor. Toți au strălucit și au demonstrat că sunt adevărați artiști, iar acest lucru a îngreunat semnificativ deciziile. După momente îndelungi de gândire, antrenorii i-au ales pe cei alături de care vor merge mai departe către marele trofeu, iar Andra a salvat cel de-al doilea concurent din sezonul 8.

Echipa Tudor a fost reprezentată aseară de două dueluri: Daria Tănasă vs Maria Pop și Origen Todoran vs Luciana Răducanu. Ambele momente au încântat publicul și antrenorii, însă Tudor a fost nevoit să aleagă, iar decizia lui a fost că va merge în etapa următoare cu Daria și Luciana.

Echipa Irina a adus în ring doi concurenți care au creat un moment plin de emoție și iubire: Gabriela Munteanu și Eduard Malareu. Reprezentația gândită de Irina l-a impresionat pe Smiley, care a invitat-o la vals pe colega lui. Și alegerea antrenoarei a fost una extrem de dificilă, însă în final a decis să o păstreze în echipa ei pe Gabriela.

Echipa Andra a adus în ring patru concurenți care au luptat pentru un loc în runda knock-out-urilor: Sara Chiavegato vs Maria Udrea și Elena Hasna vs Mihai Turbatu. Ei au creat două duete formidabile, iar timbrele lor vocale au sunat perfect. Andra s-a gândit foarte bine și în urma reprezentațiilor de pe scenă a decis să parieze pe Sara și pe Elena. Tot aseară, antrenoarea a salvat și un concurent, pe Silviu Murariu, care a fost inițial în echipa Smiley.

Echipa Smiley a adus vineri două dueluri pline de forță, dar și lacrimi: Mihnea Vîlceanu vs Letiția Roman și Silviu Murariu vs Sorina Bica. Concurenții au impresionat încă o dată antrenorii atât cu interepretarea pieselor alese, cât și cu atitudinea lor, iar Smiley, după ce a analizat foarte bine performanțele tuturor, a ales cu ce voci continuă competiția: Letiția și Sorina.

Vinerea viitoare, de la 20:30, Confruntările continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

FINALA FERMA – Un nou inceput! Marius Crăciun a castigat marele premiu. Show-ul, record de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Ultima ediție Ferma – Un nou început! și-a desemnat, joi seara, câștigătorul: Marius Crăciun! Iar alegerea telespectatorilor a fost și ea la fel de clară, PRO TV a câștigat detașat duelul audiențelor, pe toate categoriile de public, la mare distanță față de televiziunea de pe locul doi.

Lupta dintre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun a ținut românii cu sufletul la gură. După 50 de ediții în care au fost cu ochii pe aventurile, tensiunile, certurile, flirturile și probele din fermă, fermierii și-au încheiat misiunea. Marius Crăciun este Fermierul Anului și a câștigat premiul în valoare de 50.000 de euro!

 

Victoria în fața lui Moroșanu a fost uimitoare. Am simțit ca a fost un duel bărbătesc și amândoi am luptat până la ultima suflare pentru a câstiga. Sunt onorat că am avut parte de acest duel contra unui mare luptător. Cu o parte din marele premiu voi plăti ratele familiei, iar cu cealaltă voi acoperi o parte din creditul ipotecare pe care-l am pentru apartament”, a spus Marius Crăciun despre victoria de la Ferma – Un nou început!.

 

Ediția de joi seară a obținut un record de audiență: cea mai mare cotă de piață de la lansarea emisiunii la PRO TV, în anul 2015! Ferma – Un nou început! a obținut, pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 12.0 puncte de rating și 35.1% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1 a avut cifre de peste 2 ori mai mici: numai 4.6 puncte de rating și 13.5% share.

La nivel național, aproximativ 1.9 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început! în fiecare minut, iar în cel mai urmărit minut al ediției, la 23:04, aproximativ 2.2 milioane de telespectatori urmăreau ultimul duel al sezonului.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Prima semifinala live, Romanii au talent, lider de audienta! Cine s-a calificat?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

12 concurenți fantastici au urcat aseară pe scenă în prima semifinală LIVE Românii au talent, însă numai cinci dintre ei au reușit să obțină câte un loc în marea finală. Cei care au cucerit publicul și jurații și au primit cele mai multe voturi din partea lor sunt: Ana Maria Pantaze, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu și Andreea Tucaliuc. Tot vineri, jurații au nominalizat și primii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Alegerile lor au fost Ema Stoian și Magitot.

Prima semifinală a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.7 puncte de rating și 42.6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3 puncte de rating și 10.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima semifinală LIVE Românii au talent le-a adus telespectatorilor un show extraordinar, foarte multă emoție, dar și momente care au stârnit hohote de râs. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Mihai și Florin, care au aplaudat talentul lor desăvârșit și determinarea de a face spectacol. Și Irina Rimes și The Motans au încântat aseară publicul cu una dintre cele mai dragi piese ale lor, POEM. A fost o seară plină de dinamism și emoție, în care reprezentațiile de muzică, dans, magie, stand-up comedy și acrobație s-au completat perfect și au făcut scena să vibreze.

Ieri seară au fost aleși primii 5 finaliști și primii doi candidați la premiul de originalitate, iar lista va fi completată vinerea viitoare, în cea de-a doua semifinală LIVE a sezonului #9suprem Românii au talent.

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Topuri zilnice

Ioana Filimon a pierdut duelul în fața prietenei sale, Diana Belbiță! Peste 1.7 milioane de români au urmărit Ferma – Un nou început!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Aseară, la Ferma – Un nou început!, telespectatorii au urmărit un duel al prieteniei, cu totul diferit de cele de până acum. Diana Belbiță și Ioana Filimon au intrat în arenă, trimise în luptă de Otniela. Concurenții și-au dat seama, în această săptămână, cât de puternice sunt prieteniile legate în casă, deși de-a lungul ultimelor luni au trecut prin rele și bune.

 

Deși probele de îndemânare le-au ținut la egalitate, întrebările din cartea fermei au făcut diferența, iar duelul a fost câștigat de Diana Belbiță, prietena ei fiind nevoită să iasă din emisiune. Cu toate că a câștigat și și-a asigurat locul în semifinală alături de ceilalți cinci concurenti, Diana Belbita nu s-a putut bucura la finalul duelui. Pentru eliminarea Ioanei, luptătoarea MMA vrea să se răzbune pe Otniela, cea care le-a trimis la duel. “Îmi doresc să ajung față în față cu Otniela pentru că nu își merită locul aici”, i-a transmis luptătoarea Otnielei.

 

Editia Ferma – Un nou început! lider absolut joi seara!

Joi, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 10.3 puncte de rating și 28.8% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de două ori mai mici, înregistrând 4.9 puncte de rating și 13.6% share. Peste 1.7 milioane de români au urmărit ediția de joi seară.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending