Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENȚE TV Cum era de așteptat Super Star a fost din nou lider!

Published

on

Reclame

Cea de-a treia seară a emisiunii SuperStar a oferit un nou spectacol de neuitat! Concurenți extrem de diferiți au venit în fața juraților și au oferit momente pe care telespectatorii le-au urmărit, comentat pe rețelele sociale și păstrat în amintire. Show-ul a fost lider de audiență, pe întreaga durată a difuzării.

”Ai voce și un efect de wow”, a spus Marius Moga, iar Carla’s Dreams l-a completat zicând despre unul dintre cei mai simpatici concurenți că ”a curtat notele și m-a cucerit pe mine”. Marian Burcea, Marinică așa cum și-a spus, a oferit una dintre cele mai dure povești de viață din competiție: fiind părăsit de mamă cu 11 ani în urmă. Alături de tată și bunică și-a reconstruit viața, cu multe lipsuri, dar și-a păstrat zâmbetul și bucuria. Competiția i-a oferit un nou motiv de bucurie: calificarea în următoarea etapă.

CIFRE DE AUDEITNEA SUPER STAR PRO TV

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă ANTENA 1 avea 4.5 puncte de rating și 14.5% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.8 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2, ANTENA 1avea 3.9 puncte de rating și 14.4% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:18, peste 1.3 milioane de români se uitau la emisiune.

Smiley: ”Ești o bucată de muzică atemporală

Astăzi, la ora 20:00, un puști de doar 16 ani va oferi o mare surpriză juraților. Direct de la Alba Iulia, tânărul va veni însoțit de un instrument neașteptat și-o va face pe Raluka să îi spună că este ”foarte sincer și asta e minunat”. Impresionat de întreaga interpretare va fi și Smiley care îi va declara: ”Ești o bucată de muzică atemporală”. Cine este și ce a pregătit? Vedem curând!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending