Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV de Paşte, PRO TV: Slujba de înviere, România, te iubesc, Concertul Andrei şi filmele PRO TV – lider de audienţă!

Published

on

Reclame

De Paște, Pro TV a pregătit zile de sărbătoare, în care acțiunea, tărâmurile mitice, credința și muzica bună au fost preferate de telespectatori! Sâmbătă și duminică, programele speciale oferite de Pro TV au condus topul audiențelor!

 

Sâmbătă, telespectatorii au ales Noe și Slujba de Înviere de la Mănăstirea Curtea de Argeș

 

Russell Crowe, Anthony Hopkins și Emma Watson au adus la viață povestea lui Noe, sâmbătă, de la ora 20:30. Pe durata difuzării filmului artistic, Pro TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 9.7 puncte de rating și 29.8% share, spre deosebire de postul TV de pe locul al doilea, ANTENA 1,  care a înregistrat 5.7 puncte de rating și 17.4% share.

 

Imediat după filmul Noe, Alex Dima a adus spiritul și tradițiile în casele românilor, cu Slujba de Înviere de la Mănăstirea Curtea de Argeș! Lider de audiență pe fiecare segment de public, programul a obținut pe targetul comercial 5.1 puncte de rating și 24.3% share, spre deosebire de următorul post TV, ANTENA 1,  care a înregistrat numai 2.2 puncte de rating și 10.6% share.

 

Prima zi de Paște a fost sărbătorită cu Pro TV!

 

Prima zi de Paște a fost sărbătorită la Pro TV cu primul concert Andra de la Sala Palatului, de la 13:30! Cele mai îndrăgite piese ale artistei, dar și momentele din culisele concertului au fost alese de telespectatori, filmul concertului fiind lider de audiență pe toate segmentele de public! La nivelul targetului comercial, concertul Andra a obținut 2.8 puncte de rating și 14.1% share, spre deosebire de postul TV de pe locul al doilea, ANTENA 1, cu 2.0 puncte de rating și 10.2% share.

 

Ediția România, te iubesc! de duminică seara ne-a spus tuturor că Oamenii sunt lumină!. Smerenia, credința și dedicarea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, le-a descoperit la părintele Valerian, fostul actor Dragoș Pâslaru. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, iar pe targetul comercial a obținut 3.6 puncte de rating și 14.9% share, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund, ANTENA 1,  a înregistrat 1.7 puncte de rating și 7.2% share.

 

Imediat după Știrile Pro TV de la 19:00, Tom Cruise și Cameron Diaz au avut o Întâlnire explozivă! Pro TV a fost, din nou, lider de audiență pe toate targeturile, iar la nivelul publicului comercial a obținut 8.9 puncte de rating și 24.6% share, iar televiziunea clasată pe locul doi a înregistrat, ANTENA 1 –  6.3 puncte de rating și 17.4% share.

 

Foto Credit: PRO TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Advertisement

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre PRO TV

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban

Perioada 15-16 aprilie 2017                   

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Chefi la cuțite, lider de piață în a doua zi de Paște! Şi alte producţii Antena 1 au înregistrat cifre de lider!

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending