Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Dragoș Bucur a apăsat, pentru prima dată, butonul auriu! Show-ul, lider absolut de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, s-a aprins pentru a unsprezecea oară lumina peste scena talentelor! Dans contemporan, acrobații, teatru de umbre, muzică și dans folcloric, toate și-au găsit loc în tabloul serii de vineri. Fiecare concurent a dat tot ce avea mai bun pentru a străluci, iar cei mai buni și-au văzut o primă parte a visului lor îndeplinit – s-au calificat în următoarea etapă și speră că cei de acasă le-au apreciat munca.

Am venit să vadă și alții ce mi-a dat Dumnezeu. Visul meu este doar un vis”, spunea Alexandra înainte de a urca pe scenă. Toată emoția ei s-a risipit când a început să cânte, iar ceea ce a urmat a fost o interpretare de neuitat. Căldura și puterea ei au ajuns la jurați, iar laudele nu au contenit. ”Mi-ai atins o coardă sensibilă”, a spus Mihai Bobonete, iar Andra a simțit să-i zică: ”Ai cântat din suflet. A fost ca un strigăt”. Cel mai impresionat a fost Dragoș Bucur, cel care a decis să apese butonul auriu pentru ea: ”Ești un copil extraordinar, o adolescentă care poate să răstoarne munți”. După o viață dificilă, Alexandra a primit șansa mult sperată și o vom revedea în semifinale.

Cea de-a unsprezecea ediție a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.1 puncte de rating și 36.0% cotă de piață, față de locul ANTENA 1, care avea doar 3.9 puncte de audiență și 12.8% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21:45, peste 2.6 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cu 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Andreea Hrimiuc, Adelina Maria Nedelcu, Corina Robu, Maria Ciucă, Dacika, Duo Caday, Bianca Niculae, Vasilica Stan, Alexia Mocăniță, Ansamblul Folcloric ”Codrii Neamțului”, Concurentul Fără Nume, Alessia Pavelescu, Magnitude Ladies Team, Susan Jasters Sterza , Bianca Zamfir Dănilă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending