AUDIENTE TV In duelul turcesc TRADAREA vs PUTEREA DESTINULUI cine a castigat? PRO TV sau KANAL D? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV In duelul turcesc TRADAREA vs PUTEREA DESTINULUI cine a castigat? PRO TV sau KANAL D?

Published

on

Pro TV a difuzat pentru prima data in PRIME TIME un serial turcesc, dupa reteta de succes a Kanal D, insa audientele au fost mai mici decat cifrele pe care le inregistra PRO TV pe acest interval orar. 

RADAR DE MEDIA va prezinta cifrele de audienta pe intervalul orar de difuzare a celor doua seriale turcesti Tradarea – Kanal D si Puterea Destinului PRO TV. Cifrele sunt referitoare pe toate segmentele de public: national, urban si comercial.

 

PUBLICUL NATIONAL

PRO TV si Kanal D au impartit prima pozitie cu 8,2% rating si 14,4% share, diferenta a fost la numarul de telespectatori pe minut, PRO TV avand un avans de 2000 mii peste Kanal D, in total 1.525 mil.

Locul 3 a fost ocupat de Antena 1 cu 6,3% rating si o cota de piata de 11%, in total peste 1.169 mil de telespectatori urmarea programele postului din Baneasa.

Audiente Tv 5 ianuarie 2015 Puterea destinului vs Tradarea (2)

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului urban Kanal D a fost lider de audienta cu 8,8% rating si o cota de piata de 16% share, in total peste 887 mii de telespectatori pe minut au urmarit serialul turcesc Tradarea. PRO TV  a fost pe locul 3 la orase cu 6,4% rating si 11,7% share, in medie 646 mii telespectatori au urmarit serialul turcesc Puterea Destinului.

Audiente Tv 5 ianuarie 2015 Puterea destinului vs Tradarea (1)

PUBLICUL COMERCIAL 18-49

La nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Antena 1 a ocupat prima pozitie cu 8.8% rating si 19% cota de piata, in total peste 444 mii telespectatori pe minut au urmait comedia „Un negru pentru Casa Alba” (20:30-22:30). PRO TV  a ocupat pozita secunda cu o medie de 7,1% rating si 15.3% share, 356 mii telespectatori a cumulat PRO TV pe intervalul orar mentinonat, conform cifrelor furnizate de Kanatar Media.

Audiente Tv 5 ianuarie 2015 Puterea destinului vs Tradarea (3)


 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media 

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: Kanal D

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Marius

    6 ianuarie 2015 at 16:55

    Serialul de pe Pro a inceput la 20:30 deci comparatia nu e chiar corecta (Sport+Meteo de pe Pro dand un avans nemeritat ProTV). Trebuia sa postati de la 20:30, KanalD ar fi iesit primul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending

%d blogeri au apreciat: