Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: ”Dumnezeu” i-a cerut scuze lui Celentano, iar 2.1 milioane de români au urmărit „minunea”!

Published

on

În episodul de marți seara din Las Fierbinți, Dumnezeu i-a apărut în vis lui Celentano și i-a cerut scuze pentru că a uitat de el făcându-i și o promisiune: că va avea grijă să aibă o viață mai bună. Apariția Divinității l-a determinat pe fierbințean să facă tot ce-i stă în putere pentru a rămâne treaz.

 

Aseară, serialul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar aventurile îndrăgitelor personaje au fost urmărite de peste 2.1 milioane de români, la nivel național. Las Fierbinți a înregistrat 11.1 puncte de rating și 27.1% share pe segmentul de public comercial cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de locul doi, ANTENA 1, avea 9.6 puncte de rating și 23.4% share. În minutul de aur de la ora 20:54, peste 2.6 milioane de telespectatori urmăreau conversațiile lui Celentano cu Dumnezeu.

 

Peripețiile continuă și săptămâna viitoare în Las Fierbinți. Bobiță, Giani, Celentano, Dorel și toate celelalte personaje sunt pregătite să facă față unor noi aventuri.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa Cifre: KANTAR MEDIA

Copyright: ARMADATA SRL

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending