AUDIENŢE TV: Echipa Visuri la cheie i-a oferit aseară un apartament de poveste familiei Cucu, iar show-ul a fost lider de audienţă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Echipa Visuri la cheie i-a oferit aseară un apartament de poveste familiei Cucu, iar show-ul a fost lider de audienţă!

Published

on

Aseară, echipa Visuri la cheie le-a oferit membrilor familiei Cucu un apartament de poveste și șansa la o viață mai bună. Dragoș Bucur împreună cu echipa sa au mers la Focșani pentru a cunoaște trei oameni cu o poveste impresionantă și pentru a-i ajuta să locuiască într-o casă frumoasă, care să le aducă de acum înainte numai motive de bucurie.

 

A zecea ediție Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.1 puncte de rating și 29.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 6.5 puncte de rating și 17.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:11, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

 

O familie specială și o renovare spectaculoasă

Dragoș Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au ajuns miercuri seară în Focșani, unde i-au întâlnit pe Florențiu, mama acestuia, Marilena, și fetița lui, Antonia.

Viața a fost dură cu ei, însă au încercat întotdeauna să se bucure de lucrurile frumoase și de pasiunile pe care le au. Florențiu și mama sa au venituri extrem de mici și au fost nevoiți să renunțe la reamenajarea apartamentului în care locuiesc, pentru a se putea concentra pe creșterea fetiței și pentru a-i asigura acesteia o copilărie fericită. Însă lucrurile s-au schimbat pentru ei aseară, când echipa Visuri la cheie a ajuns la ușa casei lor.

 

Advertisement

 

În timpul renovării, cei trei au plecat în vacanță la mare, însă zeci de constructori și voluntari, împreună cu echipa emisiunii, au lucrat pentru a le putea împlini visul de a avea o locuință nouă, luminoasă, cu toate utilitățile necesare. Apartamentul a fost transformat într-o adevărată poveste, în care se regăsesc toate elementele care țin de activitățile lor preferate și de lucrurile în care cred. Antonia are acum camera ei, colorată și plină de jucării, cu un pat căsuță, dar și cu un fotoliu special amenajat pentru ca tatăl să-i poată citi povești seara, înainte de a merge la somn. Dormitorul lui Florențiu a fost transformat într-o scenă de teatru de păpuși și a fost decorat în același stil, pentru a reda cât mai bine pasiunea lui pentru teatru, dar și pentru a o învăța pe fetița lui această artă. Livingul și bucătăria împart același spațiu, foarte bine organizat și gândit, și el plin de culoare și de căldură.

 

În momentul în care cei trei au plecat în vacanță, Adela, Alina și Omid i-au rugat să deseneze câte un simbol pe perete și au ținut cont de acest lucru în decorarea ulterioară. Cei trei au realizat la intrarea în apartament un dulap cu un print cu floarea soarelui, acesta dând luminozitate și bucurie.

Momentul întoarcerii acasă a fost unul extrem de emoționant și surprinzător pentru Florențiu, Antonia și Marilena, care nu au mai recunoscut deloc locuința din care plecaseră. Au fost uimiți să descopere toată gândirea din spatele renovării și s-au bucurat că acest vis a devenit realitate.

 

Mircurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge în localitatea Niculești, județul Dâmbovița, pentru a îndeplini dorința unei familii superbe cu șase copii.

 

Advertisement

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV

 

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending