Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Echipele antrenorilor sunt complete, încep confruntările la Vocea României Junior! Show-ul, pe primu loc în rândul telespectatorilor! Cifre, aici!

Published

on

Reclame

Emoțiile au fost uriașe în ultima rundă de audiții pe nevăzute Vocea României Junior!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență și a înregistrat 9.0 puncte de rating și 19.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 8.6 puncte de rating și 18.7% share.

În minutul de maximă audiență de la 20:51, peste 2 milioane de români la nivel național au fost cu ochii pe show-ul în care noua generație dă tonul unei super competiții.

 

 

Cei trei antrenori au mai avut doar câte două locuri echipă și au reușit să le completeze cu vocile fabuloase ale unor copii extrem de carismatici, dezinvolți și hotărâți să cucerească o țară întreagă. Andra, Moga și INNA au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci din primul sezon al show-ului, au avut reacții uimitoare și strategii inedite, juniorii au făcut tot posibilul să întoarcă scaunele antrenorilor, iar Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor au adus distracția din culise direct în casele telespectatorilor.

 

Ultimele șase locuri din cele trei echipe au fost ocupate de voci extraordinare

 

Giulia Tabără a câștigat mai multe concursuri de muzică, iar duminică seară a venit la Vocea României Junior pentru a impresiona și a întoarce trei scaune. Micuța de numai 9 ani a cântat piesa If I Aint’t Got You, iar Andra și Moga nu au ezitat să înceapă lupta pentru ea, însă Giulia a venit hotărâtă de acasă, a ales să meargă în echipa Andra și nimic nu i-a putut schimba părerea. ”Telepatie, conexiune! Vai, ce frumoasă ești! Mulțumesc frumos!”, i-a spus Andra.

 

Voicu Dumitraș s-a înscris în competiție emoționat, dar încrezător în calitățile lui vocale și a dat totul pe scenă. Concurentul a interpretat piesa Hurt, iar INNA și-a întors imediat scaunul, fiind cucerită de vocea sensibilă a lui Voicu și i-a spus: ”M-ai făcut să tremur, nici măcar cuvinte nu mai am, așa de mult m-ai impresionat. Cred că o să facem o treabă minunată.”.

 

Cu toate că a mai apărut în fața publicului, a fost aplaudată și apreciată, pentru Jennifer Dumitrașcu experiența Vocea României Junior este unică. Concurenta a cântat duminică piesa Nobody’s perfect, iar vocea ei puternică i-a cucerit pe INNA și Moga. Cei doi antrenori și-au întors scaunele pentru ea și au început să se laude unul pe celălalt. ”Mă bucur că ai venit la Vocea României Junior. Așa țignal… Mi-a plăcut foarte tare!”, a spus Moga, în echipa căruia a mers Jennifer.

 

Teodor Danci a interpretat în ultima rundă de audiții pe nevăzute melodia Chains, iar timbrul lui vocal perfect le-a convins pe Andra și INNA să se întoarcă pentru el. ”Eu cred că te pot învăța foarte multe. Cred că ești exact pe stilul meu. Cred că eu te pot ajuta. Așa că, vino în echipa mea!”, i-a spus Andra. Pentru Teodor a fost foarte greu să aleagă, însă a decis să meargă mai departe în echipa Andra.

 

Diana Movilă a cântat piesa What a difference a day makes, iar vocea ei sensibilă și interpretarea originală i-au cucerit pe Marius Moga și INNA, care s-au întors în ultimul moment. Cei doi antrenori nu au fost nevoiți să lupte pentru Diana, deoarece ea știa încă de la început că își dorește să ajungă în echipa Moga. ”Ai cântat foarte frumos și ai un simț al muzicii de care ne-am dat seama toți trei.”, i-a spus Marius la final și a mers pe scenă pentru a o îmbrățișa.

 

Ultima concurentă care a reușit să impresioneze antrenorii a fost Andreea Sălăvăstru, care a cântat piesa That man. Energia și timbrul ei vocal special au convins-o pe INNA să se întoarcă pentru a o lua în echipa ei. ”Îmi place foarte tare vocea ta, de aceea m-am întors. Ești deja un star. Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus INNA.

 

Advertisement

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, iar antrenorii au câte nouă voci extraordinare în echipele lor, cu care merg în etapa următoare a competiției, cea mai dificilă și plină de emoții, confruntările.

Duminica aceasta, de la 20:30, suspansul va crește, iar Andra, Moga și INNA vor fi nevoiți să renunțe la concurenți foarte buni și să-și păstreze în echipe doar vocile cu care vor merge mai departe către marele trofeu Vocea României Junior și premiul în valoare de 50.000 de euro!

 

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending