Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Ediţia specială a reality show-ului GOSPODAR FĂRĂ PERECHE a fost lider de audienţă! Câţi romani au văzut nuntă?

Published

on

Reclame

Deși stă în vârful dealului și nu are foarte mulți vizitatori, gospodarul Marin a avut alături la nunta sa nu numai 150 de invitați, ci și peste 1.7 milioane de români care au urmărit deznodământul fericit al primului sezon Gospodar fără pereche.

 

Ediția specială Gospodar fără pereche – Nunta a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! La nivel național, o medie de peste 1.7 milioane de români au urmărit nunta lui Marin luni seară, iar în minutul de aur de la 21:50, aproximativ 2.7 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul ediției Gospodar fără pereche 9.3 puncte de rating și 28.2% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1 a obținut rezultate de aproape două ori mai mici: 4.3 puncte de rating și 13.2% share.

 

Dacă la începutul emisiunii Gospodar fără pereche nu mulți au fost cei care și-au imaginat că Marin își va găsi jumătatea, în curtea sa acum are parte de veselia celor doi copii ai Marcelei, precum și de devotamentul și dragostea Marcelei.

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending