Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Emil Rengle, trimis la duel de Carmen Negoiță! Show-ul, lider de audientă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Românii au urmărit cu sufletul la gura noile aventuri ale celor 17 concurenți din ediția Ferma de miercuri seară, care din nou, s-a impus ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de vârstă.

În minutul de aur de la 21:42, peste 1.8 milioane de români din întreaga țară au urmărit Ferma. PRO TV a fost lider pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma a obținut 9.4 puncte de rating și 24.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat numai 5.5 puncte de rating și 14.3% share.

Ioana Filimon, Diana Belbiță, Silviu Țolu și Emil Rengle au reușit să-și impresioneze colegii la proba de recompensă. Cei patru au câștigat proba cu ușurință și au obținut ca premiu mâncare gătită chiar de Mihaela Rădulescu: papanași dulci, papanași sărați, pizza de cartofi și piure de cartofi după rețeta personală.

Carmen Negoiță, fermierul șef, și-a ales servitorii săptămânii: Brigitte și Rengle, cel din urmă fiind și primul duelist.

La cabană, cei șase au început să se înțeleagă mai bine. Kamara, Vali Bărbulescu și Florin Pastramă au dat uitării toate neînțelegerile dintre ei și au reușit să construiască vatra fără să se mai certe. Fiind încă feriți de eliminare pe perioada cât vor trăi la cabană, cei șase bandiți i-au spionat pentru prima dată pe concurenții din Ferma și și-au pregătit tactica pentru a ataca ferma. Cu toate că sunt izolați într-o pădure, Cristi Bozgăn i-a dus pe cei șase bandiți la o păstrăvărie pentru a face curat, iar la final au fost răsplătiți de cei de acolo cu un grătăr pe cinste. Au primit drept recompensă pentru munca depusă trei păstrăvi pe care i-au gătit chiar acolo, dar s-au calicit și au furat încă trei pești, zahăr și pahare, dar nu vor trece nepedepsiți pentru fapta lor!

În această seară, de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine va părăsi Ferma în urma duelului. Edițiile Ferma de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending