Connect with us

Analize

Portugalia a câștigat în premieră un Campionat European! PRO TV, audienta de top

AUDIENTE TV: Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 3.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare. În minutul de maximă audiență, de la 22:31, peste 3.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Franța.

Foto Credit: AGERPRES
Avatar

Published

on

Trofeul UEFA EURO 2016TM a ajuns, în premieră, în Portugalia! Deși Cristiano Ronaldo s-a accidentat și a ieșit din teren după 20 de minute, portughezii au reușit să se mobilizeze și să câștige meciul în prelungiri.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 3.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare. În minutul de maximă audiență, de la 22:31, peste 3.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Portugalia și Franța. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 22.3 puncte de rating și o cotă de piață de 61.5%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând rezultate de aproape 10 ori mai mici: 2.3 puncte de rating și 6.3% cotă de piață. 

Lusitanii au început meciul destul de hotărâți să câștige primul campionat european din istoria țării. Planurile le-au fost date peste cap în minutul 8, când Cristiano Ronaldo a fost faultat și accidentat de Payet, în urma unui duel violent. Deși a încercat să continue partida, Ronaldo a ieșit în minutul 23, fiind înlocuit cu Quaresma.

Niciuna dintre finalistele UEFA EURO 2016TM nu a reușit să marcheze în timpul regulamentar de 90 de minute. Câștigătoarea turneului final a fost decisă în cea de-a doua repriză de prelungiri. În minutul 109, Eder a scapat singur și a șutat puternic din 20 de metri, reușind să aducă Portugaliei prima cupă continentală!

epa05419698 Players of Portugal celebrate with the trophy after the UEFA EURO 2016 Final match between Portugal and France at Stade de France in Saint-Denis, France, 10 July 2016. Portugal won 1-0 after extra time. (RESTRICTIONS APPLY: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.) EPA/SRDJAN SUKI EDITORIAL USE ONLY

ePlayers of Portugal celebrate with the trophy after the UEFA EURO 2016 Final match between Portugal and France at Stade de France in Saint-Denis, France, 10 July 2016. Portugal won 1-0 after extra time.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending