Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Franța a eliminat Islanda în sferturile de finală UEFA EURO 2016. Câţi romani au văzut partida?

AUDIENTE TV: Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2.1 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:02-23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:22, peste 2.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Islanda și Franța.

Published

on

Foto Credit: AGERPRES

Franța a eliminat Islanda în sferturile de finală UEFA EURO 2016TM, după un categoric 5-2. În prima repriză, Franța marcat 4 goluri, fiind prima echipă care reușește această performanță în istoria Campionatului European. 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2.1 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:02-23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:22, peste 2.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Islanda și Franța. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 15.8 puncte de rating și o cotă de piață de 42.9%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 3.5 puncte de rating și 9.6% cotă de piață. 

Islandezii au început în forță meciul, având primul șut pe poartă al partidei în minutul 3. Giroud a deschis scorul după o pasă de 60 de metri a lui Matuidi, iar apoi Pogba a majorat diferența din corner. Chiar înainte de pauză, Payet și Griezmann au făcut 4-0. După ieșirea de la vestiare, islandezii au fost mult mai motivați și au redus repede diferența, în minutul 56. Giroud a marcat însă 2 minute mai târziu. În final, Bjarnason a mai marcat o dată, dar scorul final de 5-2 a trimis mai departe Franța către semifinale!

Semifinalele UEFA EURO 2016 se văd LIVE la Pro TV!

Miercuri, de la ora 22:00, telespectatorii pot urmări meciul dintre Portugalia și Țara Galilor, iar joi, de la 22:00, meciul de 10 din semifinalele turneului final reunește două echipe puternice: Germania și Franța.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending