Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENTE TV EURO 2020 continua cu audiente de top pentru PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Țările de Jos, Austria, Belgia și Danemarca s-au calificat în următoarea etapă!
Românii s-au bucurat de spectacol la PRO TV, PRO X și pe VOYO!

 

O zi a surprizelor, o zi cu 11 goluri și cu 4 țări calificate în următoarea etapă. Așa ar arăta, pe scurt, cea de-a doua zi a ultimei etape a grupelor. Calculele sunt tot mai clare, iar jucătorii tot mai deciși să dea totul pe teren pentru a-și face suporterii mândri.

 

Ieri, ziua de fotbal a început la ora 19:00. La PRO TV, în direct de pe Arena Națională, Austria a întâlnit Ucraina, iar la PRO X, Macedonia de Nord a avut întâlnirea cu echipa Țărilor de Jos. Baumgartner a reușit în minutul 21 să marcheze pentru austrieci, iar scorul calificator a rămas același până la finalul meciului, ducând naționala Austriei mai departe, de pe locul 2. Deja calificați de pe primul loc, echipa Țărilor de Jos a reușit și cea de-a treia victorie consecutivă, prin golurile lui Depay (minutul 24) și Wijnaldum (minutele 51 și 58) în fața Macedoniei de Nord.

 

De la ora 22:00, românii au putut vedea la PRO TV întâlnirea dintre Rusia și Danemarca, iar la PRO X meciul deja calificatei Belgia contra Finlandei. Într-o partidă extrem de antrenantă, Danemarca a făcut spectacol și a reușit o victorie incredibilă cu 4-1. Damsgaard a deschis scorul în minutul 38, iar Poulsen a majorat avantajul în minutul 59. Rușii au dat semne de revenire prin golul lui Dzyuba din minutul 70, însă nu a fost suficient. Christensen (minutul 79) și Maehle (minutul 82) au închis tabela și au dus Danemarca pe locul 2 și, direct, în următoarea etapă. În cealaltă partidă, Belgia a continuat traseul perfect și a învins cu 2-0 Finlanda, prin autogolul lui Hradeck, din minutul 74 și golul lui Lukaku, din minutul 81.

 

Victoria Austriei în fața Ucrainei a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 8.0 puncte de rating și 30.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 18.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:00 – 20:52, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.2 puncte de audiență și 29.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.7 puncte de rating și 17.3% share.

 

Advertisement

Românii au pornit televizoarele pe PRO TV și pentru meciul spectaculos dintre Rusia și Danemarca. În intervalul orar 22:00 – 23:49, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, meciul a înregistrat 8.2 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 4.8 puncte de audiență și 14.7% share. Totodată, PRO TV a condus și clasamentul audienței formată din publicul cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, înregistrând 6.8 puncte de audiență și 23.5% cotă de piață, față de televiziunea de pe locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 14.2% share.

 

Astăzi, lupta pentru calificare se dă în grupa D!

EURO 2020 merge mai departe! Astăzi, cele patru echipe ale grupei D turează motoarele pentru ultima șansă la calificare. De la ora 22:00, la PRO TV, Cehia întâlnește Anglia, fiecare dintre cele două echipe având câte 4 puncte. În același timp, pe PRO X, Croația și Scoția se întâlnesc într-un meci în care fiecare dintre echipe caută prima victorie la turneul final, fiecare având câte un singur punct după două meciuri.

 

Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending