Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Ferma a debutat cu dreptul! Show-ul lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Ferma a avut un nou început marți seară, la PRO TV! Debutul sezonului cu numărul patru, care a adus cele mai multe noutăți în format de la lansarea pe piața media din România, a înregistrat cifre record la nivelul publicului urban și național, ediția de marți seară având cele mai bune cifre ale cotei de piață dintre toate lansările show-ului de până acum!

Peste 1.8 milioane de români din toată țara s-au uitat la prima ediție Ferma, în care Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan le-au dat primele provocări celor 18 concurenți! Primele povești de viață din Ferma, în jurul mesei, au adus minutul de aur! La ora 21:40, aproximativ 2.4 milioane de telespectatori la nivel național aflau primele impresii despre Ferma, planurile Dianei Belbiță și cum a învățat Brigitte să gătească în penitenciar.

PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.5 puncte de rating și 27.1% share, spre deosebire televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat numai 4.6 puncte de rating și 13.0% share.

 

La nivelul publicului urban și național, Ferma a înregistrat cele mai bune cifre ale cotei de piață comparativ cu lansările celor 3 sezoane anterioare!

Astfel, la nivelul publicului urban, PRO TV a obținut 8.7 puncte de rating și 20.1% share, iar televiziunea secundă a înregistrat doar 5.6 puncte de rating și 13.0% share. Pe segmentul publicului național, Ferma a obținut 10.5 puncte de rating și 23.3% share comparativ cu locul secund, cu 6.5 puncte de rating și 14.3% share.

Ferma continuă și în seara aceasta și duce emoțiile concurenților la următorul nivel! De la 21:30, imediat după Las Fierbinți, o nouă ediție Ferma duce aventura mai departe! Vor putea cei 18 concurenți să își dezvolte alianțe, strategii și să facă față provocărilor de la Ferma?

Ediția Ferma de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending