Connect with us

Surprizele au continuat pentru concurenții de la Ferma vedetelor. Dacă în ediția de luni, o parte dintre fermieri au primit vizita unor oameni dragi, aseară a fost rândul lui Paul Ipate de a primi vizita celui mai bun prieten.

Ediția a fost urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 21:33. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:10, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.7 puncte de rating și 20.1% share.

Bucătăria ferecată de Nea Rață le-a dat de furcă concurenților, care au resimțit lipsa alimentelor. În cazul în care ar fi încercat să forțeze ușa, oaspeții concurenților urmau să părăsească ferma. Totuși, Nea Rață nu s-a îndurat să îi lase foarte mult timp departe de bucătărie, oferindu-le o nouă provocare: găsirea cheii care descuie ușa. O sarcină ușoară pentru Maria, Lili, Elena, Vasile și Paul, care nu au avut probleme în identificarea cheii, ascunsă într-o… sticlă de vin!

Hotărât să se reîntoarcă în competiția pentru titlul de Fermierul anului, Octavian Strunilă a încercat să-și cumpere locul în fermă. 2000 de euro cash a fost prețul propus Mariei, care a refuzat din start târgul. Actorul și-a încercat norocul și cu Vasile Calofir. Cel din urmă nu s-a grăbit să-i dea un răspuns, cerând un timp de răgaz pentru a analiza implicațiile eventualei înțelegeri. Cu toate acestea, Octavian Strunilă nu a renunțat! El a făcut propunerea tuturor celor rămași, astfel încât să nu existe confilcte. Reacțiile, pe cât de diverse, pe atât de amuzante nu au întârziat să apară: Lili i-a cerut, mai în glumă, mai în serios suma de 5000 de euro! La rândul său, Paul Ipate i-a explicat bunului său camarad că nu ar avea de ce să accepte oferta. În momentul în care a primit propunerea, Elena Lasconi a fost sceptică, refuzând târgul.

La prima vedere, niciunul dintre concurenți nu a acceptat târgul propus de Octavian Strunilă. Mai mult ca oricând, dorința de a se lupta cu toate forțele pentru trofeul de Fermierul anului s-a putut citi pe chipurile tututor concurenților! Totuși, Maria, Lili, Elena și Paul au avut o surpriză uriașă în momentul în care Vasile a acceptat propunerea lui Strunilă pentru suma de … 1800 euro! Evident, totul a fost o farsă pusă la cale cu multă atenție de cei doi actori, pentru a vedea reacțiile competitorilor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    25 mai 2016 at 14:41

    asteptam audientele zilnice pe comercial. 🙂 multumim.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending