În această seară se vor stabili cei trei finaliști Ferma vedetelor! Show-ul, lider de audienta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

În această seară se vor stabili cei trei finaliști Ferma vedetelor! Show-ul, lider de audienta!

AUDIENTE TV: Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:50, a reunit peste 1.6 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.2 puncte de rating și 24.3% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 3.8 puncte de rating și 11.3% share.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

După întoarcerea celor 12 fermieri eliminați, liniștea în fermă pare că s-a sfârșit, iar presiunea votului eliminator a cuprins întreaga fermă. 

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cine va părăsi competiția înainte de mare finală, dintre cei patru rămași în fermă: Lili Sandu, Maria Constantin, Paul Ipate și Vasile Calofir.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:50, a reunit peste 1.6 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.2 puncte de rating și 24.3% share, în timp ce postul de pe locul doi, Antena 1 a înregistrat 3.8 puncte de rating și 11.3% share.

Nea Rață a venit cu cele necesare pentru pregătirile de nuntă: flori, mese, scaune, grătar, veselă, toate pentru a pregăti o nuntă de vis tradițională românească în ferma cipriotă. Paul, fermierul șef al zilei, a organizat femierii pe sarcini, apoi Nea Rață le-a bătut în cuie ușile camerelor pentru a se asigura că se vor ține de treabă și odihna nu îi va ispiti.

Marcel Toader își continuă propaganda pentru votul decisiv, însă se pare că nu toți cei pe care se baza sunt de acord cu ideile, abordarea și punctul lui de vedere: „Mie nu mi se pare normal ca un om să influențeze decizia unui alt om!”, a declarat Benny.

Iulia le-a adus celor patru finaliști cartonașe speciale, cu mesaje de suflet pentru suflet, atât de necesare într-un moment plin de tensiune, răutate și presiune. Ea nu a venit doar în obișnuita vizită, ci a venit să pună umărul la treabă și să ajute fermierii la organizarea nunții. De la frământat cozonaci, la împăturirea sarmalelor, nu s-a dat la o parte de la nimic: „Ne-a făcut mare plăcere să lucrăm alături de ea!”, a spus AMI.

Alianța dintre Marcel Toader și Mircea N. Stoian a primit un nume de cod, Mafia, dat de doamna Saveta, în stilul ei caracteristic. Octavian Strunilă a fost singurul dintre fermieri care l-a confruntat pe Mircea: „După ce te-au făcut în toate felurile, tu tot cu ei te aliezi?”. Discuția celor doi a scos la iveală multe frustrări, iar jocurile de culise pe care încearcă să le aranjeze cei doi au început să nu mai treacă neobservate: „Sunt persoane de aici, din fermă, în care am avut încredere și am crezut în prietenia lor. Am crezut că sunt altfel și m-au dezamăgit puțin pentru că am auzit câteva discuții și s-ar putea ca votul meu să se schimbe!”, a mărturisit AMI.

De la decizia de a-l elimina pe Paul, apoi pe Vasile, acum, Mafia a decis că trebuie eliminată Lili: „Dacă va exista posibilitatea să fiu eliminată de colegii mei, nu o voi lua personal!”, a declarat ea.

Advertisement

În această seară, de la 20:30, Ferma vedetelor pregătește o ediție completă: multă distracție la nunta românească din ferma cipriotă, cântece, voie bună, glume și amintiri de neuitat. Momentul votului decisiv va scoate la iveală adevăruri nerostite până acum și multă emoție. Cine va fi cel eliminat dintre cei patru finaliști și care sunt cei trei ce se vor lupta sămbătă în marea finală, rămâne de văzut, numai la PRO TV.

Până sâmbătă telespectatorii pot vota Cel mai harnic fermier, la numărul 1264, trimițând un SMS cu numărul aferent favoritului: 01. VASILE, 02. ANDA, 03. AMI, 04. MIRCEA, 05. DENIS, 06. SORANA, 07. MARIA, 08. LILI, 09. MARCEL, 10. OCTAVIAN, 11. ELENA, 12. SAVETA, 13. PAUL, 14. BENNY, 15. VIOREL, 16. ROXANA (tarif 0,48€ – TVA inclus).

Ferma vedetelor (10) Ferma vedetelor (7) Ferma vedetelor (2)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending