Connect with us

Saveta Bogdan este cel de-al treilea concurent care părăsește ferma cipriotă! Ediția de aseară a show-ului difuzat la PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 22:25.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:50, a reunit aproape 2.4 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând  9.5 puncte de rating și 21.8% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Kanal D în clasament a obținut 5.2 puncte de rating și 12% share.

LOCUL 1. PRO TV – 9.5% rating si 21,8% share

LOCUL 2 KANAL D – 5.2% rating si 12% share

 

Ferma Vedetelor, duel Saveta Bogdan, PRO TV (2)

Petrecere in casa Fermei!

Ieri, Ferma vedetelor a debutat cu Mircea N. Stoian în prim plan, care s-a conformat sarcinii dată de Nea Rață și a împrăștiat praful de protecție împotriva șerpilor. Mai mult decât atât, Mircea le-a dat o veste mai puțin bună fermierilor: puricii au invadat ferma! La polul opus, Octavian Strunilă a început dimineața în tihnă, cu 40 de minute de lenevit sub soarele blând al Ciprului. Tot cu relaxare a început și Marcel Toader, care a început să personalizeze cănile de apă cu numele concurenților.

Nea Rață a venit cu o surpriză pentru cei 10 concurenți: carnavalul primăverii! Cum în Cipru carnavalul primăverii este o tradiție de sute de ani, concurenții români s-au conformat și au respectat acest obicei. Imediat cum a ajuns, Nea Rață a primit și o veste mai puțin bună: concurenții au pierdut din nou măgarul! Totuși, bunătatea caracteristică l-a făcut să treacă și de această dată peste acest incident, aducându-le concurenților 9 găini și 1 cocoș! Fiecare a avut dreptul să-și aleagă un animăluț pe care să-l îngrijească și căruia să-i dea un nume. Evident, cocoșul a fost ales de masculul alfa al fermei, Marcel Toader. Totodată, Nea Rață le-a dat sarcina concurenților să amenajeze ferma pentru carnaval și să pregătească bucate alese pentru invitați. Totuși, nu a lipsit o interdicție: fermierii nu au avut voie să guste deloc din bucatele pe care le-au preparat pentru meseni! Grea provocare, având în vedere că meniul zilei a fost compus din sheftalia, cotlete, sarmale și bourekia, adevărate delicii culinare cipriote!

Conflictele n-au lispit nici de această dată. Când Mircea N. Stoian, fermierul șef, a început redistribuirea sarcinilor pentru amenajarea de sărbătoare a fermei, concurenții au început să se certe cu acesta din cauza atitudinii. Lili Sandu s-a pierdut cu firea în momentul în care Mircea i-a spus că trebuie să respecte vesta albastră, simbol al fermierului șef: „Vreau să ne respectăm și să nu crezi că suntem inferiori. Vesta aia pentru mine nu înseamnă că trebuie să-ți acord respect, te respect pe tine ca om!”.

Duelul!

Înainte de marea petrecere, Iulia i-a vizitat pe fermieri și le-a împărțit costume și măști pentru carnaval. Pe lângă asta, Maria Constantin a primit sarcina de a numi cel de-al doilea duelist al săptămânii. Alegerea ei a fost Saveta Bogdan, motivând că a făcut acest lucru „doar pentru deliciul publicului. Nu mi-e frică de niciuna dintre celelate fete din competiție!”. Saveta Bogdan a primit vestea fără prea mari emoții, declarând că este pregătită pentru duel.

La scurt timp de la plecarea Iuliei din Fermă, și-a făcut apariția Nea Rață, însoțit de invitații săi, reprezentanți ai comunității de români din Cipru. Cei 10 fermieri români le-au pus masa, au început să cânte și să danseze împreună cu oaspeții, respectând tradițiile cipriote. Se pare că s-au descurcat de minune, bucuria fiind mare de partea ambelor părți, cele 10 vedete fiind extrem de fericite că au putut să mănânce adevărate delicatese după câteva săptmămâni bune, iar invitații simțindu-se extrem de bine în compania celor 10 vedete. Petrecerea a continuat doar pentru 8 dintre concurenți, cele 2 dueliste trebuind să se retragă în căsuța dueliștilor chiar în toiul petrecerii.

După o noapte petrecută în căsuța dueliștilor, departe de ceilalți fermieri, Maria și Saveta au pășit în ringul duelului pe melodiile create de ceilalți 8 concurenți. Duelul a debutat cu o probă de cultură generală, care a curpins întrebări din cartea fermei. Maria Constantin a fost prima care a răspuns corect la 5 întrebări, câștigând proba fără prea mari emoții.

La cea de-a doua probă, Maria și Saveta au fost provocate să transfere mandarine într-un coș, cu ajutorul unei catapulte, câștigătoare fiind ceacare aduna cele mai multe mandarine în 5 minute. Saveta Bogdan a reușit să marcheze 6 puncte, iar Maria Constantin 16, cea din urmă câștigând și cea de-a doua probă și, implicit, duelul.

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea afla cine este noul fermier șef nominalizat de cea de-a treia vedetă eliminată. Pe lângă acest lucru, fermierii români vor avea parte de noi sarcini din partea Iuliei și a lui Nea Rață, dar și de vizita unui invitat surpriză, trubadurul primului sezon Ferma vedetelor: Dan Helciug.

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: Survivor Romania, cel mai urmarit show in intreaga tara si la orase

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Apropierea finalei „Survivor Romania”, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, la Kanal D, atrage tot mai mult interes din partea telespectatorilor din toate categoriile monitorizate. Publicul traieste la cote maxime alaturi de concurenti orice experienta de la „Survivor Romania”, iar aceast lucru este evident si in cifrele de audienta obtinute de celebra productie.

Editia de aseara „Survivor Romania” a plasat Kanal D pe primul loc la nivelul publicului national si la orase, interesul pentru competitia din Republica Dominicana fiind unul urias. Conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, in intervalul difuzarii emisiunii s-au inregistrat 8,6% Rating si 18,8% Share, pe targetul National, si 7,3% Rating cu 16,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Cifrele de la nivelul Publicul Comercial au plasat statia pe locul doi, cu 5,5% Rating si 15,8% cota de piata.

1.510.000 de telespectatori au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, reality-show-ul difuzat de Kanal D aseara, minutul de aur, inregistrat la 21:59, adunand in fata micilor ecrane 1. 848.000 de fani „Survivor Romania”.

 

Marea Finala „Survivor Romania” va putea fi urmarita sambata, 30 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, iar castigatorul va fi desemnat, in direct, prin votul publicului.

 

Audiente „Survivor Romania” 24.05.2020; sursa: Kantar Media Romania

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,618,81510
 Pro TV6,514,21141
 Antena 14,19,0721
SURVIVORRomania TV3,88,3662
20:04-23:05Prima TV3,27,0562
 Antena 32,24,7381
 TVR 21,84,0320
 TVR 11,73,7299
 National TV1,02,1168
 Digi 240,71,5118

 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D7,316,8693
 Pro TV6,414,7606
 Romania TV3,88,8362
SURVIVORAntena 13,68,3343
20:04-23:05Antena 32,76,1253
 Prima TV2,45,7233
 TVR 21,63,7154
 TVR 11,43,2132
 National TV0,92,186
 Digi 240,81,978

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

A început votarea pentru premiul de originalitate la Românii au talent! Show-ul, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Concurenții care au impresionat de-a lungul acestui sezon prin unele dintre cele mai surprinzătoare momente văzute în competiție au intrat aseară în lupta pentru premiul de originalitate! Telespectatorii s-au putut bucura de un spectacol pe cinste în care și-au făcut loc acrobațiile, contorsionismul, dansul, poezia și muzica.

 

De aseară și până joi, 28 mai, cei 22 concurenți pot fi votați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, cât și prin sms la numărul 1264, unde limita de voturi este de 10 mesaje/concurent. Cine va câștiga premiul de 10.000 euro, vom afla în marea finală!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 31.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 17.1% share.

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Cei 22 concurenți care luptă pentru premiul de originalitate sunt: Kiriku Brothers, Anastasia Ciobanu, Vlad Ciobanu, Tumar KR, Valentin Alexiu, Silviu Carabă, Bianca Purice, Patrizio Ratto, Cornel Hrișcă – Mun, Kseniya Simonova, Oleksandr Bozhyk, Kalashnyk Brothers, Ana Maria Bogza, Roman Kricheli, Laura Muruzuc, George Faining, Ștefan Simion, Nat&Jo, Ștefan Nistor, Mauricio Cugat – Desole, Oleg Shibetzchii & Timofey Lisovets și William Close & The Earth Harp Collective.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc pentru cei 10 concurenți care au obținut golden buzz în acest sezon. Ei se vor înfrunta în finală pentru marele premiu al sezonului 10 Românii au talent. 

Comentarii

Continue Reading

Analize

KANAL D a spulberat din nou audienta! Iata ce cifre a obtinut

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

AudienteTV: Serialul “Ma numesc Zuleyha” cucereste tot mai multi privitori

 Kanal D a acaparat peste 20% cota de piata, pe doua targeturi, National si All Urban, in Prime Time

 Kanal D a inregistreaza in continuare cifre spectaculoase in audienta cu serialul “Ma numesc Zuleyha”. In intervalul difuzarii acestuia (20:00-22:00), statia s-a pozitionat pe primul loc la nivel national si la orase, cu peste 20% cota de piata. Astfel, s-au inregistrat urmatoarele valori, conform Kantar Media Romania: 10,3% Rating si 22,7% Share, pe target National, si 8,5% Rating si 20,1% Share, pe All Urban.

In ceea ce priveste publicul commercial (18-49 Urban), statia a inregistrat cifre ce au plasat-o pe locul doi in clasamentul audientelor, cu 5,6% Rating si 18,2% cota de piata.

Aproape doua milioane de telespectatori (1.806.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, episodul de aseara, in intervalul mai sus mentionat, iar minutul de aur  (21:16) a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane de fani ai productiei (2.108.000).

Incepand de saptamana viitoare, serialul “Ma numesc Zuleyha” va fi difuzat cinci zile pe saptamana,  de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D10,322,71806
 Pro TV9,821,61714
 Antena 15,411,8940
BIR ZAMANLAR CUKUROVARomania TV2,04,4347
20:00-22:00Antena 31,83,9312
 National TV1,73,7291
 Prima TV1,12,5198
 TVR 11,12,5196
 Pro Cinema0,81,7139
 ETNO0,81,7133

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,520,1812
 Pro TV8,319,5789
 Antena 15,011,7472
BIR ZAMANLAR CUKUROVAAntena 32,35,5221
20:00-22:00Romania TV2,25,3213
 National TV1,43,3135
 TVR 11,12,5102
 Digi 240,92,082
 Happy Channel0,92,082
 Pro Cinema0,81,872

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0