Octavian Strunilă s-a întors în fermă cu surprize pentru concurenţi! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

1
1104

Surprizele s-au ținut lanț pentru cei cinci concurenți rămași în Ferma vedetelor. Prima surpriză a fost întoarcerea lui Octavian Strunilă în fermă, în rol de poștaș, pentru a le aduce multă bucurie celor cinci. Rând pe rând, fermierii au avut parte de întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-au mai văzut de la intrarea în fermă, iar Lili s-a bucurat de două ori deoarece a primit și vesta de fermierul săptămânii.

Ediția de ieri seară a fost urmărită de aproximativ 1.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 22:35. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:53, a reunit aproximativ 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.2 puncte de rating și 22.3% share.

Presiunea votului decisiv, epuizarea psihică și teama de necunoscut încep să pună stăpânire pe fermieri, creându-și tot felul de scenarii. Maria a dat startul negocierilor pentru susținerea la votul decisiv pentru cei trei care vor merge în finală: „Eu împart cu tine dacă câștig!”, i-a spus ea Elenei.

Iulia a adunat fermierii în jurul mesei pentru a vedea pe cine a lăsat Sorana fermierul săptămânii. Citirea scrisorii a adus multă emoție și lacrimi la masă, iar decizia de a o alege pe Lili fermierul săptămânii s-a dovedit a fi foarte bună: „I-a cam ținut destinul în mâini lui Paul cu această decizie!”, a mărturisit Lili.

Nea Rață a venit cu morcovi pentru Elena și cu un test de sarcină pentru Maria: „Ia zi, Nea Rață, te pregătești de botez? Atunci mai pune-ți pofta-n cui că nu e!”, i-a spus Maria după ce a văzut că rezultatul este negativ.

Vasile a adus de la poartă scrisoarea care anunța că aceasta este săptămâna în care unele dorințe se împlinesc. Un borcan plin cu bilețele pe care erau scrise dorințe a fost atașat scrisorii, iar la fiecare cântat al cocoșului unul dintre ei trebuia să tragă un bilețel și să nominalizeze un coleg care să execute dorința. Ei s-au distrat cu poruncile găsite în borcan și au reușit să mai iasă din starea de epuizare ce i-a cuprins.

Venirea poștașului Strunilă a adus multă bucurie. Când l-au văzut la poartă toți au luat-o la fugă către el: „Nu te îmbrățișez că te rup în două!”, i-a spus lui Paul. „Stă cu noi că are bagaj!”, au exclamat fetele când i-au văzut geanta. „Mi-a fost dor de oamenii aceștia și de casă!”, a mărturisit Octavian. El a venit cu surprize foarte mari pentru fermieri, iar prima pe lista lui a fost Maria. Ea s-a întâlnit cu mama ei la una dintre căsuțele dueliștilor, iar momentul în care s-au văzut după atât de mult timp a fost foarte emoționant: „Când am deschis ușa și am văzut că este mama… nu pot să explic sentimentul acela!”.

Următorul pe listă a fost Vasile, care a rupt-o la fugă până la poartă, unde s-a întâlnit printre măslini cu cumnatul său, care îi este foarte apropiat. Lili a primit vizita celui mai bun prieten al ei și s-a bucurat extrem de mult când l-a vazut.

Ferma vedetelor (11) Ferma vedetelor (8) Ferma vedetelor (7)

Comentarii