Denis Ştefan a fost eliminat din Ferma, dar s-au întors două personaje cheie! Ce audienţă a înregistrat show-ul? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Ieri seară, Ferma vedetelor a adus în fața telespectatorilor o mulțime de suprize, dar și un duel între doi bărbați puternici, Vasile și Denis, plin de tensiune și suspans. Denis a fost cel care nu a mai rezistat la cea de-a doua probă și a părăsit competiția pentru titlul de Fermierul anului. Augustin Viziru și Ionuț Iftimoaie, doi oameni cu multă experiență acumulată în primul sezon, au intrat în ferma cipriotă, însă fără ca nimeni să știe exact scopul și durata vizitei. 

Situația duelului a creat mari controverse în fermă, iar singura opțiune de adversar pentru Vasile era Denis. Elena l-a sacrificat pe Denis, crezând că îi oferă un avantaj deoarece își alege probele și a încercat să își justifice alegerea în fața lui. Vasile și Denis au stat de vorbă ca de la bărbat la bărbat și au dezbătut mișcările făcute de când au intrat în fermă, dar și ce ar putea face de acum încolo: “Noi putem face următorul lucru: dacă unul iese, celălalt rămâne fermier!, a spus Denis.

Nea Rață le-a pregătit un concurs de rezistență, inspirat dintr-o probă de duel, pentru a câștiga un moment de relaxare. Cea care a reușit să reziste cel mai mult din tabara fetelor a fost Lili, însă a renunțat la premiu în favoarea Mariei, care își dorea foarte mult să iasă din fermă și să vadă marea. Din tabara băieților a ieșit învigător Vasile, Paul pierzând voit pentru a-i oferi lui Vasile un moment de liniște înaintea duelului.

Negustorul Socrates a venit încărcat de alimente și produse necesare. Fermierii s-au bucurat foarte mult să îl vadă și au început negocierea pentru toate produsele din mașină. Ei au apelat la toate atuurile pentru a-l trimite pe Socrates cu mâna goală înapoi: au glumit, au dat la schimb toate produsele pe care le-au făcut cu mâinile lor, iar fetele au renunțat la bluze și i-au spălat mașina.

Vasile, Maria și Nea Rață au avut parte de o masă copioasă la malul mării, cu fructe de mare și alte bunătăți specifice Ciprului. „Doamne, îți mulțumesc! Zici că sunt condamnat la moarte și e ultima masă înainte de duel!”, a exclamat Vasile, iar Maria a completat: „Nea Rață nu știu ce ai visat aseară, dar ai visat bine!”. Ea s-a bucurat de mare, s-a bălăcit în apă și a profitat de soare, însă nu a uitat de colegii ei. Întoarsă în fermă, Maria nu a venit cu mâna goală, ci a reușit să fure câte ceva de pe masă și pentru ceilalți fermieri: „Uite mă cum a venit ea acasă cu mâncarea în servețel de pe masă!” a spus Lili, mândră și fericită.

Ferma vedetelor (8) Ferma vedetelor (10) Ferma vedetelor (12) Ferma vedetelor (14)

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending