Audiențe TV Focus 18, creștere semificativă, la Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

Audiențe TV Focus 18, creștere semificativă, la Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Știrile echilibrate și reportajele ce scot la iveală extraordinarul din oameni sunt, în continuare, în topul preferințelor românilor. Prima TV Crede în tine, în puterea informației, în puterea telespectatorilor, în echilibru și jurnalism de calitate.

Joi, 08 septembrie, Focus 18, programul principal de știri de la Prima TV, s-a clasat pe locul 3 în  targetul 18-54 din mediul urban, după Pro TV și Antena 1, devansând toate celelalte televiziuni.  În intervalul 18-18:45, peste 70.000 de telespectatori se uitau la Prima TV.  Postul de televiziune a înregistrat 1,4% puncte de rating  și o cotă de piață de 8,7 %.  Ediția de Focus 18 a fost urmată, la 21.00, de o ediție Breaking News a știrilor, dedicată celei care a fost cel mai longeviv monarh al Angliei, Regina Elizabeta a-II-a. Timp de o oră, Prima TV a fost singura televiziune comercială care a întrerupt programul pentru  a aduce un omagiu celei care a fost pentru umanitate un simbol al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public.

Audiențele FOCUS 18 indică performanța în creștere a emisiunii. În comparație cu joia anterioară, Focus 18 a înregistrat o creștere la capitolul audiență și cotă de piață de peste 200% (rating 1.4 vs 0.4, share 8.7 vs 2.7), conform Kantar Media. În condițile în care vizionarea TV, în comparație cu săptămâna anterioară, a înregistrat o ușoară scădere, în perioada 05-08 septembrie, în intervalul 18.00-19.00, audiența Focus a crescut cu 64% pe targetul comercial. La nivel național și urban creșterea a fost de peste 25%, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

FOCUS 18 este jurnalul principal al zilei la Prima TV și este prezentat de Andreea Berecleanu (luni-joi) și Marius Saizu (vineri, sâmbătă, duminică). Din această toamnă, jurnaliștii FOCUS pun Focus pe ei, pe telespectatori, și pornesc o serie de campanii puternice,  în parteneriat cu cei aflați în fața micului ecran. Și tot din septembrie,  știrile Focus sunt și mai ancorate în realitatea socială și politică. Focus 14 este cu 30 de minute mai lung și oferă telespectatorilor  o serie de dezbateri interesante pe marginea subiectelor fierbinți ale zilei.

Știrile Focus sunt coordonate din 1 septembrie de Costi Mocanu, director news & current affairs, și Mădălina Rădulescu, redactor șef. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending