Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Giani a pierdut lupta cu punctualitatea! Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Temător și precaut, Robi și-a luat concediu fără plată pentru a-și face stocuri de făină, zahăr și ulei, să fie pregătit în cazul în care o calamitate naturală ar ave loc, “că nu mai e mult timp”. Pentru a evita astfel de dezastre și a avea grijă de natură, Vasile l-a invitat să-i planteze câțiva puieți în curte, iar Aspirina l-a convins că are nevoie de buncăr.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.4 puncte de rating și 32.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.4 puncte de rating și 17.1% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:08, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Celentano a început să se gândească serios cum va fi descris după moarte și speră să fie asemănat cu Eminescu, posedat de “demonul creației”. În speranța unui elogiu așa cum i se cuvine, a decis să-și schimbe atitudinea chiar și față de soacra lui, căreia i-a dus flori și i-a reparat ușa.

După ce a realizat importanța timpului și faptul că orice minut de întârziere înseamnă bani pierduți pe vecie, Giani a trecut la nivelul următor. A chemat ambulanța, să verifice daca există punctualitate în acest sector sau nu. Ambulanța a ajuns chiar mai devreme, dar faptul că nu exista nicio urgență i-a adus lui Giani o amendă considerabilă. În plus, ceasul de care era atât de mândru s-a dovedit a fi furat.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending