AUDIENȚE TV În prima săptămână din august, PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV În prima săptămână din august, PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În fiecare zi, PRO TV oferă românilor informații de actualitate, cu cele mai obiective știri! Vara aceasta, serialul fenomen, Las Fierbinți, își păstrează locul în preferințele celor de acasă, iar filmul PRO a fost alegerea oamenilor pentru prima săptămâna din luna august. Producții precum „Meciul vieţii”,  „Masca lui Zorro” și „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor.

În prima săptămână a lunii august, în Prime Time (19:00 – 23:00), PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 27.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 de pe poziția secundă avea 3.4 puncte de rating și 14.1% share.

 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.2 puncte de audiență și 25.7% cotă de piață, în timp ce ANTENA 1 de pe locul 2 avea 2.9 puncte de rating și 14.3% share.

Toamna aceasta, PRO TV pregătește cele mai tari producții! Cine se ascunde sub mască? Cine va fi SuperStar? Câte cupluri își vor găsi jumătatea pe nevăzute? Aflăm, împreună, la PRO TV.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending