Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV În Vinerea Mare, Românii au talent, lider detașat de audiență!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vinerea Mare s-a încheiat alături de românii talentați care și-au găsit curajul de a urca pe scena care transformă visurile în realitate. Înaintea unui weekend în care oamenii se pregătesc de sărbătoarea Paștelui, cântăreți, dansatori sau pasionați de tobe au oferit momente #unusiunu care au dus spectacolul la cote înalte.

 

Ghiță Sarai, un motostivuitorist plecat în Cehia pentru a lucra, s-a întors acasă pentru a-și arăta adevăratul talent: acela de a cânta. Cu o energie și o sinceritate debordantă, Ghiță a reușit să aducă bucuria la masa juriului. A lui interpretarea pentru piesa ”Drumurile noastre” a făcut-o pe Andra să spună că ”plăcerea de a vă vedea se transformă într-un DA”, iar după ce concurentul a obținut cel de-al treilea ”DA” care l-a dus în următoarea etapă i-a adus fericirea lui Florin Călinescu. ”Binele învinge”, a spus acesta încântat că ar mai putea avea ocazia să-l reasculte.

 

Emisiunea Românii au talent a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 8.5 puncte de rating și 24.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp KANAL D avea 7.8 puncte de rating și 22.9% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.6 puncte de audiență și 23.1% cotă de piață, în timp ce KANAL D avea 6.1 puncte de rating și 21.5% share.

 

S-au calificat în următoarea etapă: Trupa Queens, Formația Jocul, Mădălina Jucan, Ghiță Sarai, Emma Khochaba, Syncro, Denisa Lepădatu, Andreea Metehău, Marius Merdicos, Gabriela Dincă și Andrei Trandafir.

Luni seara, în cea de-a doua zi a sărbătorii de Paște, spectacolul merge mai departe! O concurentă va urca pe scenă și îi va impresiona pe jurați cu vocea ei aparte. ”Ai un farmec aparte. O voce deosebită”, îi va spune Smiley. Despre cine este vorba și care este povestea ei, aflăm curând!

 

Românii au talent – #unusiunu

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending