Connect with us
Reclame

Ediția de duminică, 8 mai, difuzată de Antena 1 între 19.57 – 22.01 a fost lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și pe publicul din mediul ruban. 

PUBLICUL COMERICAL: Așa se face că, iUmor s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating și 18,6% cotă de piață, în timp ce ProTV s-a clasat pe locul al doilea cu 7,3 puncte de rating și16,4% cotă de piață.

PUBLICUL URBAN: Clasamentul se menține și la nivelul întregului public din mediul urban, când Antena 1 se află pe primul loc cu 7,7 puncte de rating și 14,2% cotă de piață, iar ProTV se clasează pe poziția secundă cu 7,1 puncte de rating și 13,1% cotă de piață.

Sursa cifre: Kantar Media

FOLLOW UP

Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multã voie bunã au fost ingredientele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a şasea ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1. Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit şi asearã tot felul de reacţii, cei trei juraţii trecând repede de la o stare la alta, în compania concurenţilor ce au venit sã îşi testeze umorul în emisiunea de la Antena 1.

Seara a debutat cu un moment de dresurã de câini, Delia având bucuria sã observe cã cei doi dresori sunt pãrinţii fostei sale concurente de la „X Factor”, Anastasia Ursu, care a şi fost prezentã în salã. Momentul celor doi i-a impresionat pe juraţi, familia Ursu primit doi „Da”.

Pe scenã a urcat apoi Paul Mirea, ce a adus în faţa juriului un numãr de stand up ce nu i-a convins în primã fazã pe juraţi. „Dacã îţi plãteşte biletul la intrare şi nu aruncã cu ceva în tine, înainte sã iasã, e foarte bine!”. În momentul în care, la jurizarea sa, Mihai şi-a întors privirea cãtre mama sa, în public, Cheloo a sãrit imediat: „Regia, se poate ca cineva sã trimitã mama mult mai departe? Îl afecteazã!”, a glumit rapperul, iar actorul a intrat imediat în jocul lui, spunând despre el însuşi: „Are 33 de ani, sã întrerupã cineva legãtura mamã-fiu!”. Cheloo nu s-a oprit aici şi a pus o presiune în plus pe colegul sãu de juriu, spunându-i concurentului: „Motivul pentru care nu vei merge mai departe e simplu, mama domnului Bendeac este în salã!”, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi. Mihai însã nu s-a lãsat intimidat: „Nu încerca sã mã faci psihologic, cã le am eu destul pe ale mele, frãţioare, te rog eu”. Pânã la urmã, Paul i-a convins pe juraţi cã locul lui e la „iUmor”, primind trei da din partea juriului.

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

iumor antena 1 iumor- delia, cheloo si mihai bendeac, antena 1

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending