Connect with us

Analize

Vlad Grigorescu este câştigãtorul primului sezon iUMOR. Finala, lider de piaţã

Avatar

Published

on

Foto Credit: Antena 1

 „iUmor”, emisiunea cu deznodãmânt inedit şi cât se poate de original, cu cel mai „nebun” juriu de televiziune, aşa cum s-au autocaracterizat Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac ori de câte ori au avut ocazia şi-a desemnat câştigãtorul. Telespectatorii au decis asearã, prin SMS la 1313, cã marele câştigãtor al primului trofeu „iUmor” şi al premiului în valoare de 20.000 de euro este Vlad Grigorescu.

Marea finalã a show-ului s-a impus ca lider detaşat de audienţã, atât in rândul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la întreg nivelul urban.

Cea de-a zecea ediție a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã la Antena 1 a fost lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și pe publicul din mediul urban. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de peste 1.6 milioane de români în minutul de maximă audiență de la 22.58.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea „iUmor”, difuzată între 19.59-23.35 a înregistrat o audiență medie de 7,9 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, mai mult decât dublu faţã de ProTv care s-a situat pe poziţia secundã cu doar 3.7 puncte de rating şi 11.2% cotă de piață.

 Şi la nivel urban, Antena 1 se află în fruntea clasamentului cu o audiență medie de 6,3 puncte de rating și 14,7% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã este ocupatã de Antena 3 cu 5,2 puncte de rating și 12,1% cotă de piață. Principalul competitor, ProTv ocupã abia locul 5 în topul audienţelor la nivel urban, cu 3.6 puncte de rating şi 8.4% cotã de piaţã.

Deşi finala a fost înregistratã, votul a fost exprimat live, în timpul difuzãrii emisiei, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare concurent care a obţinut trei „Da” din partea juraţilor. „Pentru cã acest show de televiziune e ca un restaurant cu bucãtãria deschisã, noi vom trage patru finaluri diferite, pentru cã doar votul e live! Şi ne vom bucura de patru ori!”, a spus Bendeac, spre disperarea colegului sãu Cheloo, care a întrebat: „Pot sã mã bucur o singurã datã şi sã puneţi voi la montaj?”.

Astfel, asearã, cei nouã finalişti ai emisiunii „iUmor”, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. Juraţii, implicaţi şi ei ca mentori sau chiar alãturi de concurenţi, pe scenã s-au pus de acord cã emisiunea aratã lucruri pe care nu le aratã nicio altã emisiune, fãcând desigur referire la faptul cã s-au bucurat de nu mai puţin de patru ori, pentru fiecare dintre finaliştii care au obţinut trei „Da”, iar acest lucru s-a vãzut şi asearã, la tv.

„Emisiunea mi s-a pãrut nebunã, dar bunã!”, a mãrturisit Delia, în vreme ce Cheloo s-a declarat de-a dreptul supãrat: „Sunt devastat gândindu-mã cã se încheie „iUmor” aici; va rãmâne un gol în viaţa mea!”, a spus el amuzat, continuând „aş fi vrut ca în finalã sã ajung doar eu, pe post de concurent, sã iau premiul şi sã plec în vacanţã”.

Rând pe rând, asearã, pe scena concursului au urcat Trupa Obligo, Paul Lungu, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Azaleea, Backstage Boys, Ioan Bãdeliţã, Nae Nicolae şi Vlad Grigorescu, iar juraţii au decis cã la votul publicului, exprimat live, prin SMS la 1313, ajung George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu şi Vlad Grigorescu.

Dintre aceştia, românul cu cel mai mult umor desemnat de cãtre public, live, prin SMS este Vlad Grigorescu, tânãrul de 29 de ani, care i-a cucerit pe juraţi în cea de-a noua ediţie a show-ului cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor. Vlad a revenit în finalã, aducând din nou buna dispoziţie pe chipurile tuturor celor prezenţi în salã. S-a râs mult, pânã în momentul în care a pus o întrebare: „Ştiţi ce se zice despre bãrbaţii cu nasul mare? Cã-şi pot bate cuie în nas!”. N-a ezitat prea mult şi a fãcut demonstraţia live, pe platoul de filmare, spre disperarea juraţilor care au mãrturisit cã nu pot privi momentul. „Mã surprinde de fiecare datã aria creativitãţii tale. M-am simţit ca în Vegas”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac lui Vlad. Întrebat ce va face cu banii, Vlad le-a spus prezentatorilor cã ar vrea sã îşi deschidã un teatru, „unde noi ãştia patru finalişti sã ne putem manifesta!”, a declarat el.

Cei care considerã cã au umor şi pot face o ţarã întreagã sã râdã sunt invitaţi sã se înscrie la cel de-al doilea sezon al emisiunii pe http://casting.a1.ro/iumor/ .

Sursa: Kantar Media

FINALA IUMOR ANTENA 1 (2) FINALA IUMOR ANTENA 1 (1)

Comentarii

Analize

AUDIENTE TV: „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Kanal D a fost lider de piata, la nivel All Urban, cu editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Aproape un milion (934.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit batalia stilistica intre aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania.

Reality-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a plasat Kanal D pe podiumul audientelor si in ceea ce priveste monitorizarea pe targetul National si Comercial. Postul TV s-a plasat pe locul doi, in clasamentul televiziunilor din Romania, cu o medie de aproape jumatate de milion (496.000) de telespectatori in fata micilor ecrane, in fiecare minut al difuzarii.

Sambata, 22 februarie, in intervalul 23:00 – 1:30, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul All Urban, 3,2% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul Comercial, si 2,8% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National.

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, prezentat de Ilinca Vandici este difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00.

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,114,2295
 Pro TV3,114,2295
 Antena 11,98,9184
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,98,7180
23:00-25:30TVR 21,14,9101
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV4,122,3173
 Kanal D3,217,2134
 Antena 11,910,380
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV0,63,124
23:00-25:30Paramount0,63,124
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Pro TV3,014,2522
 Kanal D2,813,5496
 Antena 12,411,2413
BRAVO, AI STIL! CelebritiesRomania TV1,77,9293
23:00-25:30Antena 31,25,9218
Source: Kantar Media Romania
Date: 22.02.2019

Comentarii

Continue Reading

Analize

Premiera iUmor s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Primul episod din sezonul cu numărul opt iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59-22:50, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera iUmor, difuzatã asearã în intervalul 19:59-22:50, s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 5.3  puncte de rating şi 16.6% cotă de piaţă.

Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, premiera show-ului jurizat de Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac a înregistrat o audiență medie de 6.9  puncte de rating și 16% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã şi de Kanal D cu 5.2 puncte de rating şi 12.1% cotã de piaţã. În minutul de aur, 20:37, aproape 1.800.000 de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu iUmor, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 7.2 procente şi 15.5% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã tot Kanal D cu 6.7 puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţã.

Printre surprizele pe care noul sezon le-a pregătit nu doar telespectatorilor, ci si juraţilor emisiunii, se numără şi invitatul special al primei ediţii, actorul și stand-upper-ul Bogdan Mălăele, fiul lui Horaţiu Mălăele. Bogdan nu face de foarte mult timp stand-up, dar a reușit aseară să îi ridice în picioare pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, care nu s-au oprit din laudele la adresa acestuia. “E o povară uriașă să fii fiul unui mare actor, mai ales al unui geniu al comediei. Este unul dintre cele mai bune momente ale unui invitat special pe scena asta”, au fost cuvintele lui Mihai Bendeac după momentul foarte bun al lui Bogdan Mălăele pe scena iUmor.

Ștefania Costache a fost la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când a făcut stand-up și a reușit să le atragă atenție juraților încă de la apariția sa pe scenă. Mihai Bendeac o cunoștea de dinainte, dar chiar și Delia s-a bucurat la numărul său și o vede cu șanse mari în marea finală: “Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”.

Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie. A fost prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă a fost un număr de magie digitală. “Sunt impresionat, acestea sunt singurele mele cuvinte acum”, a spus Mihai Bendeac complet uimit de ceea ce a reușit TK Jiang pe scenă.

Alin Bourașu a venit cu o serie de ghicitori pentru jurații iUmor, lucru care nu a fost apreciat de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, astfel că a plecat de pe scenă fără niciun Like. “Când glumele devin ghicitori, noi ne pierdem sensul”, a spus Cheloo.

Anghel Constantin, luptător MMA, jiu jitsu, grappling, decorează și torturi și a venit la iUmor cu o poezie sub formă de roast la adresa celor care se dau ceea ce nu sunt. A obținut 3 Like-uri, dar l-a și impresionat de Cheloo: “Cu puțin efort ar putea să pună această poezie pe ritm de rap. Ceea ce a scris este foarte sincer, foarte bine, dă dovadă de observație fină, știu că dacă mai lucrează în această direcție chiar o să scrie foarte bine peste mulți ani. Umorul extrem este umorul pe care îl apreciez cel mai mult”.

Violeta Niculae a uimiti jurații cu aptitudinea pe care o are la vârsta de 60 de ani! “Pentru unele persoane sunt cam ciudățică”, a spus concurenta despre cum este privită din exterior. Cheloo a susținut-o pe concurentă: “Mi se pare un act de curaj, trebuie să lăsăm la o parte ideile preconcepute, prejudecățile, ipocrizia dăunătoare artei”.

Vlad Șchiopu, în vârstă de doar 16 ani, a făcut deliciul publicului atunci când a început să danseze pe scena de la iUmor. I-a uimit pe Delia și Mihai Bendeac prin dezinvoltura și mișcările sale unice de dans. Deliei i-a plăcut atât de mult, încât și-a dorit să îl mai vadă dansând pe încă o melodie: “Nici măcar un coregraf care și-a dat licența pe dans contemporan nu s-a gândit vreodată la mișcările astea. Vlad a fost senzațional, este o minune!”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Concurenții vor avea parte de o surpriză și în acest sezon: maneta. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 22 februarie 2020

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Competiția dintre Profu` și VLAD a fost Pe Bune?! în topul preferințelor telespectatorilor

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aida Economu și Cosmin Natanticu au fost învingători aseară în competiția Pe Bune?!. Diferența a fost făcută de… un leu. Deși Monica Bârlădeanu și Costi Diță au răspuns corect la întrebarea finală, cea care poate răsturna jocul, nu au câștigat. Cosmin a pariat strategic si a reușit să-și răsplătească susținătorii cu 1001 lei.

Miercuri seara, ediția Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat 6.0 puncte de rating și 24.1% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.5 puncte de rating și 10.2% share.

Aida Economu: „După Triplusec și Profu` am mai găsit o ocazie să fac echipă cu Natanticu, la Pe Bune?!. Ne-am distrat, ca întotdeauna. Ne-a întreținut și ne-a pus pe jar Bobo, care din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni entertaineri de la noi.”

„N-ai cum să nu te distrezi minunat la Pe Bune?!, singura emisiune în care nu te faci de râs când nu știi răspunsurile corecte la întrebări, iar să încerci să le ghicești folosind logica elementară… e o adevărată comedie, spune Monica Bârlădeanu.

Săptămâna viitoare, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu sunt pregătiți pentru o nouă seară plină de umor Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0