Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: JOCURI DE CELEBRITATE a fost pe placul românilor! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Published

on

AUDIENTE TV: Românilor le place să se distreze, iar emisiunea Jocuri de celebritate a fost lider de audienţă. 

Ediția de ieri seară a adunat gașca matinalilor de la Știrile Pro TV, alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate, pentru o seară plină de umor și voie bună.

 

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a obținut 8.4 puncte de rating și 26.3% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi, Antena 1 a obținut 4 puncte de rating și 12.6% share.

Emisiunea a fost urmărită de 1 milion de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 22:34 – 23:38, la nivel național, iar minutul de maximă audiență, de la 22:34, a reunit peste 1.4 milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

jocuri-de-celebritate-1

 

Cum a decurs show-ul?

Gașca matinalilor, formată din Florin Busuioc, Andreea Marinescu, Neti Sandu și Mihai Dedu a fost pusă pe distracție, iar telespectatorii i-au putut vedea în ipostaze inedite.

Simțul umorului, dezinvoltura, abilitatea de improvizație și cheful de joacă sunt doar câteva caracteristici care au făcut un super show la Jocuri de celebritate. Octavian Strunilă, alături de Busu, Andreea și Zeno, prietenul lui Busu, s-au duelat în probe haioase cu Paul Ipate, Neti, Mihai și Leo, prietenul lui Mihai.

 

După ce au fost cuprinse de tensiunea concursului, echipele au dat tot ce au avut mai bun, s-au străduit să câștige cât mai multe puncte în probe ca: Frăția numelor, Toate la timpul lor, Fii pe fază, Fără cuvinte sau În frunte ți-e pus. Cele două echipe au reușit o performanță surpriză: la finalul celor cinci probe, au fost la egalitate de puncte. Conform regulamentului, Leo a fost cel care a mers mai departe în runda finală, deoarece echipa care a câștigat cele mai multe probe până atunci este cea câștigătoare. El a reușit să câștige 3.000 de lei cu ajutorul lui Busu, la proba finală Nume și renume.

Show-ul continua astazi la PRO TV

În această seară, de la 22:30, distracția continuă la Pro TV. Celebrități îndrăgite și foarte amuzante vor fi alături de Mihai Bobonete și cei doi căpitani de echipă pentru încă o serie de Jocuri de celebritate!

Paul Ipate îi va avea în echipă pe Mihai Rait, celebrul Dorel din Las Fierbinți, simpatica Sore și Mihaela, prietena lui Sore, care își dorește să își cumpere mulți pantofi. Octavian Strunilă va conduce echipa formată din Costi Diță, zis și Giani în Las Fierbinți, Anisia Gafton și Serghei, prietenul Anisiei, care își dorește să călătorească cu trenul în India.

jocuri-de-celebritate-sore-mihai-rait-costi-dita-anisia-gafton

O altfel de cultură cinematografică și muzicală, tensiune, amuzament, glume pe bandă rulantă, dans și distracție sunt ingredientele unei ediții senzaționale și sunt scoase în evidență de proba ca: Greșeală de țipar, Mono ton, Cu fața la pernă, Bolul Kaboom și Mima perfectă.

Telespectatorii vor afla în această seară, de la 22:30, cum se descurcă Sore la mimă, de ce se tăvălește pe jos Mihai Rait, cât este de priceput Costi la muzică, cum și-a început Bobonete cariera în actorie, dar și ce aport a avut Strunilă în decizia lui.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Kantar Media

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending