AUDIENŢE TV: Kanal D, din nou lider incontestabil de audiență cu Survivor România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Kanal D, din nou lider incontestabil de audiență cu Survivor România

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Aseară, „Survivor România”, cel mai intens reality televizat, cu un joc spectaculos, tensionat și plin de adrenalină, dar și noua eliminare, din rândul Faimoşilor, a ținut în fața micilor ecrane milioane de fani din întreaga țară. Bătălia dintre cele două echipe s-a dat pe un traseu dificil, care i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți, Războinicii adjudecându-și victoria cu scorul de 10 la 8. Alin a înscris punctul victoriei, după o goană nebună pe traseu, avându-l ca rival pe Sebastian Chițosca.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

În consiliu, lui Jador și Roxanei le-a revenit misiunea de a propune, fiecare din propria echipă, un concurent spre eliminare. Așadar, încă doi concurenți au intrat la „judecata publicului”, aseară, lângă Alexandra Stan și Musty, nominalizaţi în urma jocurilor de protecție ale săptămânii: Georgiana, de la Faimoși și Marilena, de la Războinici.

„Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine!”

Georgiana a fost concurenta cu cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei patru nominalizați, prin urmare a fost eliminată din competiția „Survivor România”.

 

Advertisement

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îmi ajut echipa, cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică, asta mi-am dorit. Plec cu fruntea sus, sunt mândră de mine, de ceea ce am realizat aici. Vreau să îmi cer iertare de la toți, dacă i-am supărat. Vreau să le mulțumesc pentru că mi-au acordat o șansă, am învățat de la fiecare câte ceva. Pe de-o parte mă doare, pentru că știu că mai puteam să rezist aici foarte mult. Am învățat să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte”, a spus Georgiana în cadrul Consiliului de eliminare de aseară.

Ediția de duminică „Survivor România” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate. Peste 3.1 milioane de fani ai reality-ului „Survivor România” erau cu ochii pe Kanal D aseară. O medie de peste 2.2 milioane (2.286.000) de fani ai producției au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, bătălia între Faimoși și Războinici, în Jocul pentru comunicare.

 

Duminică, 7 februarie, Kanal D a fost lider incontestabil de audiență, cu 12,9% rating și 28,8% cota de piață, pe targetul Național, 10,6% rating și 24,6% cota de piață, pe targetul All Urban, și 9,7% rating și 26,7% cota de piață, pe targetul Comercial. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 3.135.000 de fani ai producției.

 

Nu pierdeți cea mai intensă competiție, „Survivor România”, reality-ul prezentat de Daniel Pavel, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!    

 

CIFRELE DE AUDIENTA PE URMATOAREA PAGINA!!!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending