Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Kanal D, lider de piață cu emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Peste un milion și jumătate de români, cu ochii pe cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Românii au prins gustul exercițiilor de vocabular: ediția de aseară a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România. Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii a poziționat Kanal D pe primul loc în audiențe, atât în ceea ce privește targetul Național, cât și cel All Urban.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentată de Dan Negru a acumulat o cotă de piață de 19% în rândul publicului din întreaga țară și peste 19% în rândul publicului de la orașe.

Advertisement

Aseară, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață cu „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, înregistrând 5.8 puncte de rating și 19,4% cota de piață, pe targetul All Urban, și 5.6 puncte de rating și 19,0% cota de piață, pe targetul Național.

Advertisement

Ediția de aseară a emisiunii prezentată de Dan Negru a fost urmărită de o medie de aproape un milion (982.000) de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:30, peste un milion și jumătate de telespectatori (1.542.000) așteptau să intre în „jocul cuvintelor”.

În ceea ce privește audiența pe întreg parcursul zilei, Kanal D s-a clasat pe locul 2, pe două categorii de public, cu programele difuzate joi. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a ocupat poziția secundă, pe targetul Național și All Urban, cu emisiunile difuzate ieri.

Advertisement

Matinalul „Dimineața cu noi”, „Știrile Kanal D”, reality-ul „Casa iubirii”, „În căutarea adevărului”, serialul „Mă numesc Zuleyha” și „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au aflat printre preferințele telespectatorilor din România, poziționând astfel stația pe podiumul audiențelor.

Ieri, pe întreaga perioadă a zilei, Kanal D s-a clasat pe locul doi, cu 1.9 puncte de rating și 12,1% cota de piață, pe targetul All Urban, și 2.2 puncte de rating și 13,3% cota de piață, pe targetul Național. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending