Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Kanal D, locul 2 in audienta la nivelul intregii zile pe toate segementele de public. Clasament detaliat, aici!

Published

on

Miercuri, 16 august, romanii au preferat postul de televiziune Kanal D, programele difuzate ieri in grila statiei clasad-o pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, pe intreaga durata a zilei, pe toate segmentele de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Ieri, Kanal D a inregistrat audiente de top, pe toate categoriile de public. Productii precum “Te vreau langa mine”, “Stirile Kanal D”, atat din day time cat si din Prime Time, serialul turcesc “Bahar: Viata furata” au tinut in fata micilor ecrane mii de telespectatori. Astfel, statia a inregistrat 2,0% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul National, 1,6% rating si 9,6% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,3% rating si 9,2% cota de piata, in randul publicului de la orase cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

Target National

Time BandsChannelsRtg%Shr%
Whole dayPro TV3,117,9
 Kanal D2,011,5
 Antena 11,69,1
 

 

Target All Urban

Time BandsChannelsRtg%Shr%
Whole dayPro TV3,318,9
 Kanal D1,69,6
 Antena 11,48,1
 

 

Target Comercial

Time BandsChannelsRtg%Shr%
Whole dayPro TV3,424,4
 Kanal D1,39,2
 Antena 11,39,2
 Source: Kantar Media Romania 
 Target: 18-49 Urban 
 Date: 16.08.2017  

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending