Connect with us
Avatar

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]În noaptea dintre ani, “La Hanu’ Mirelei” nu a avut rival. Diferențele de audiență dintre emisiunea difuzată de Antena 1 și următoarea clasată au fost și de patru ori mai mari.

 

În minutul de maximă audiență înregistrat la 04.07, emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida a fost urmărită de 1.255.000 de români, obținând un vârf de audiență de 7 puncte de rating și 36,8 procente din cota de piață, în timp ce Pro TV înregistra un rating de doar 0,5 puncte și cota de piață de doar 2,7%.

 

PUBLICUL COMERCIAL 

Astfel, pe publicul comercial, din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea “La Hanu’ Mirelei” (difuzată între 03.59-05.56) a înregistrat o audiență medie de 4,4 puncte de rating și o cotă de piață de nu mai puțin de 28 procente, în timp ce Pro TV se clasa în acest interval de timp pe locul al șaselea după Antena Stars, România TV, Antena 3,Prima TV cu doar 0,6 puncte de rating și 3,8 % cotă de piață.

 

PUBLICUL URBAN

Diferența dintre Antena 1 și ProTV este și mai mare pe întreg publicul din mediul urban, când  “La Hanu’ Mirelei” înregistrează o audiență medie de 4,7 puncte de rating și 31,0% cotă de piață, în timp ce ProTv se clasa pe locul al șaptelea după Romania TV, Antena 3, Antena Stars, Prima TV și TVR 2 cu doar 0,4 puncte de rating și 2,9% cotă de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

Pe întreg publicul din România, Antena 1 înregistra pe parcursul difuzării emisiunii „La Hanu’ Mirelei” o medie de audiență de 5,5 puncte de rating și o uluitoare cotă de piață de 36 procente, iar cu audiența obținută, Pro TV se clasa abia pe locul al șaptelea, după România Tv, Antena 3, Kanal D, Antena Stars și Etno, cu doar 0,5 puncte de rating și 3,0% cotă de piață.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Sursa Cifre: KANTAR MEDIA

AUDIENŢE TV: REVELIONUL STATURILOR cu Dan Negru de la Antena 1, RECORD de audienţă. Cele mai mari cifre dintre toate revelioanele! 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending