Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Tehnologia a ajuns aseară și în Las Fierbinți, însă, nu a prins rădăcini. Doi tineri, care lucrează în IT, au încercat să simplifice treaba din primărie și au adus un aparat care să-i ajute pe săteni să-și rezolve treaba mai repede… dar asta ar fi însemnat ca Dalida, secretara lui Vasile, să rămână fără job.

 

„Tu crezi că eu nu știu cum merge treaba în primării? Vine omul la tine să-ți ceară o hârtie și tu îl duci cu zăhărelul o zi, două, o lună până se întoarce la tine cu o atenție ceva, flori, un pachet de cafea, o ciocolată. Și abia atunci te uiți în dosar și îi dai ce-i trebuie. Așa faceți toți în sistem. Ăia care au venit cu aparatul ți-au dat ție toate șmecheriile peste cap. Aia nu ți-a convenit ție, că băieții ăia de la IT nu vor rău deloc ce vor, ba chiar bine, dar știi ce se întâmplă? Cu cât e mai simplu pentru noi ceilalți, vouă, din sistem, nu vă convine, că vă sărim din schemă. Cum se poate ceva fără voi, cum luați foc de ciudă. Asta e nenorocirea, mă, la țara asta! Ăia care nu vor să meargă sistemul sunt chiar ăia care lucrează în sistem. Voi, ăștia din sistem, sunteți frână pentru România, noroc cu ăia de la UE că stau cu ochii pe voi. Pregătește-te, Dalido, că în câțiva ani va fi plin de aparate din astea peste tot și dintre voi, bugetarii, o să cam dispăreți, că sunteți mulți și cam degeaba, dragă”, a subliniat, în episodul de aseară, Aspirina.

Las Fierbinți a fost aseară lider absolut de audiență. Serialul a înregistrat 10.5 puncte de rating și 27.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce KANAL D avea 7.5 puncte de rating și 19.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 21:23, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.4 puncte de audiență și 25.8% cotă de piață, în timp ce KANAL D avea 7.1 puncte de rating și 22.0% share.

 

Peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:02, 2.2 milioane de români se uitau la Las Fierbinți.

Săptămâna viitoare, serialul fenomen ne așteaptă cu două noi episoade, marți și joi, de la ora 20:30.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending