Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Las Fierbinți, din nou lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Miercuri seara, toți cei de acasă au fost cu ochii pe serialul lor preferat, așa că a fost normal ca joi să nu rateze niciun minut din Las Fierbinți pentru a vedea cum se încheie poveștile începute cu o seară înainte!

Curiozitatea era mare: e pregătit Firicel să plece din țară și să muncească trei luni în Irlanda sau e Vasile gata să facă publică relația începută pe ascuns cu Gianina?

Vreau să am și eu pe cineva. Îmi aduce flori, nu mi-a adus nimeni în viața mea”, le-a spus Gianina Aspirinei și Dalidei când au luat-o la întrebări despre relația ei secretă. Fericirea ei nu a durat prea tare, după ce Robi a apărut și i-a spus că el este îndrăgostit total de ea și ar vrea să o ia de nevastă. Se pare că nici unul dintre bărbați nu se va alege cu inima fetei…

Supărat că Firicel ar putea pleca din țară fără el, Celentano a făcut tot posibilul să i se alăture în Irlanda la muncă. Surpriză? Nici unul nu va mai pleca după ce compania aeriană a intrat în grevă și nu va mai zbura o perioadă. E clară treaba: ”La loc comanda

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 30.7% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1, care avea doar 5.6 puncte de audiență și 15.7% share.

De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:18, peste 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending