Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Las Fierbinți, lider absolut de audiență la debutul sezonului 20

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit prima parte a episodului Ucenicul

Românii au așteptat cu nerăbdare sezonul 20 Las Fierbinți, serialul fenomen care a cucerit telespectatorii cu poveștile sale autentice și comedia pură. Aceștia au participat la întreaga aventură a personajelor, la transformările și trăirile lor, iar în această primăvară vor avea parte de un sezon de colecție, care a debutat miercuri seară și a încântat milioane de oameni.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.6 puncte de rat-ing și 34% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă, ANTENA 1 a avut 4.5 puncte de rating și 11.2% share.

La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:57, peste 2.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Robi a decis să facă o schimbare în carieră și a învățat de la Celentano meserie, care l-a ajutat să devină zugrav. A înțeles exact cum stă treaba cu pereții și cum pot fi salvați, dar și că trebuie să fure materiale pentru a face rost de mai mulți bani, pentru că „așa se lucrează” și „ce se întâmplă pe șantier, rămâne pe șantier”.

Giani suferă după abdomenul pe care îl avea odată, iar colaceii pe care-i are acum, din cauza berii, nu-i dau pace. A găsit și vinovatul pentru întreaga situație regretabilă – Bobiță. Din cauza lui, pentru că i-a dat bere gratis, s-a îngrășat, așa că a decis să renunțe la prietenia cu el. De fapt, cauza supărării era Camelia, iubita cunoscută online.

În seara aceasta, de la 20:30, poveștile continuă în cea de-a doua parte a episodului Ucenicul. Bobiță și Dorel află mai multe despre Camelia și motivul năucitor pentru care a venit de la București în Fierbinți, iar Robi este forțat să ia o decizie foarte grea, de care depinde viitorul lui.

Săptămâna viitoare, Las Fierbinți continuă miercuri și joi, de la 20:30. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending