Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Las Fierbinți, lider incontestabil cu de debutul noului sezon!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Luni, marți și joi, românii au ales Las Fierbinți! Serialul a fost lider incontestabil de audiență săptămâna aceasta

Situațiile critice inspirate din viața reală, umorul la cote înalte, personaje care au făcut istorie și un scenariu care îi provoacă pe actori – sunt unele dintre ingredientele care fac ca serialul Las Fierbinți să fie în topul preferințelor telespectatorilor. Îndrăgitele personaje sunt așteptate de curioșii care vor să vadă cum evoluează povestea de pe ulițele satului, în fiecare seară de luni, marți și joi.  

Serialul Las Fierbinți a fost săptămâna aceasta lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. În medie, luni, marți și joi, a înregistrat 10.7 puncte de rating și 30.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 5.0 puncte de rating și 14.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 8.0 puncte de audiență și 28.0% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 4.2 puncte de rating și 14.9% share.

Pe 13 septembrie, serialul Las Fierbinți a înregistrat cel mai bun share în rândul publicului urban, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, din ultima săptămâna, din prime time. Iar episodul de marți, 14 septembrie, a înregistrat cel mai bun share din prime time, din ultima săptămâna, la nivel național.

Bobiță, Celentano, Aspirina și toată gașca din Fierbinți ne așteaptă cu noi aventuri în fiecare luni, marți și joi, de la 20:30.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending