AUDIENŢE TV: Las Fierbinţi, lider de audienţa cu peste 2,7 milioane de telespectatori! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Las Fierbinţi, lider de audienţa cu peste 2,7 milioane de telespectatori!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Bobiță și-a arătat încă o dată abilitățile de bun negociator, asta după ce prietenul lui, Giani, a intrat într-un mare bucluc furând o mașină de pe marginea drumului.

În schimbul unui mic onorariu, Bobiță i-a ajutat pe proprietarii autoturismului să reintre în posesia lui și a pus la cale un scurt moment desprins parcă din filmele de acțiune. Amenințat cu pistolul la tâmplă, Giani a renunțat la cadoul primit din cer, aceasta fiind singura metoda prin care putea să se despartă de mașina pe care a găsit-o și pe care nu a considerat nicio secundă că a furat-o.

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 14.2 puncte de rating și 34% share pe segmentul de public comercial, cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe locul doi, KANAL D avea 4.8 puncte de rating și 11.6% share. Analiza detaliata aici.

La nivel național, aventurile fierbințenilor au ajuns în casele a peste 2.7 milioane de români, iar în minutul de aur, de la ora 20:59, peste 3.2 milioane de telespectatori urmăreau serialul de comedie.

Țara o arde pe comedie și săptămâna viitoare cu alte două episoade Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending