AUDIENȚE TV Las Fierbinția fost lider absolut de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Las Fierbinția fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ceea ce pentru Aspirina părea o zi normală în care stătea la bar s-a transformat într-una dintre cele mai mari surprize pentru ea după ce a apărut Celentano și s-a așezat la masă. Cum așa? A primit o întrebare total neașteptată de la vecinul ei: ”Cât mă costă să învăț să joc striptis?”. Ceea ce a urmat a fost o seară plină de voie bună pe care cei de acasă au savurat-o la intensitate maximă.

Supărat pe faptul că nu mai primește deloc lucrări în sat, fiecare alegând să-și rezolve singur orice reparație mai apare prin casă, Celentano a profitat de faptul că a găsit-o pe Aspirina la bar și că Dalida li s-a alăturat pentru a le povesti despre gândurile lui de schimbare a carierei. ”Vreau să intru în industria sexului”, a admis el. După ce doamnele i-au anulat ideea filmelor, acesta a avut și o soluție de avarie: să facă striptis!

În timp ce la barul lui Oaie se dezbăteau schimbările de carieră ale lui Celentano, la barul lui Bobiță subiectul de discuție erau noile diplome de facultate pe care le-au obținut Gianina, Giani și alții din sat! Evident… cel care se pare că i-a ajutat este chiar Ardiles pentru o sumă modică de 100 de euro!

Și aseară, episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2, ANTENA 1, care avea doar 7.7 puncte de audiență și 21.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:06, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Au mai rămas doar câteva ore până când serialul favorit al românilor revine și vom vedea ce se întâmplă cu Celentano și planurile lui de a intra în ”industria sexului”, dar și cum se va încheia povestea lui Robi cu tânăra pe care a oprit-o pentru o aparentă simplă verificare a actelor mașinii.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending