Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV Lista finaliștilor sezonului 11 este completă! Ultima semifinală a fost lider absolut de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară a fost un spectacol formidabil pe scena Românii au talent. Concurenții au adus reprezentații pline de energie și emoție și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații. Toți 12 au fost la înălțime și au făcut show, însă doar cinci dintre ei au obținut un loc în marea finală în urma voturilor telespectatorilor: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot.

Tot aseară, jurații și-au folosit și wild card-ul din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist, Narcisa Ungureanu .

 

Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia li s-au alăturat Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev.

AUDIENȚE TV: ROMÂNII AU TALENT, LIDER TOTAL DE AUDIENȚĂ PE TOATE SEGEMNTELE DE PUBLIC

Ultima semifinală Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 30.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce KANAL D avea 6.0 puncte de rating și 20.5% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:45, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.3 puncte de audiență și 30.5% cotă de piață, în timp ce KANAL D avea 5.7 puncte de rating și 23.6% share.

 

Peste 1.7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, peste 2.4 milioane de români se uitau la emisiune.

 

Cei 12 semifinaliști și-au transpus emoțiile și determinarea în momente uluitoare și au reușit să încânte publicul și jurații cu aptitudinile lor și cu modul în care le-au pus în scenă. Smiley și trupa lui au oferit un moment de neuitat, prin interpretarea melodiei Noi doi și noaptea și s-a distrat alături de public și jurați.

Lista finaliștilor a fost completată. Cei 11 concurenți sunt gata să uimească încă o dată publicul săptămâna viitoare, în marea finală, să facă spectacol și să obțină voturile telespectatorilor pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending