Connect with us

Anglia – Rusia, meciul difuzat aseara la PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:48. În minutul de aur, de la 22:42, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau meciul de la EURO 2016. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.6 puncte de rating și o cotă de piață de 39.7%, următorul post clasat, Antena 1  înregistrând 5.5 puncte de rating și 17.5% cotă de piață.

Meciul de aseară a fost precedat de lupte de stradă între englezi și ruși, conflictele fiind aplanate de forțele de ordine din Marseille. Spiritele au fost încinse și în tribune, fanii celor două echipe au aprins torțe și au scandat non-stop pentru a-și susține favoriții.

Prima repriză a meciului a fost lipsită de gol, Anglia reușind să deschidă tabela de marcaj abia în minutul 73, printr-o execuție superbă a lui Dier. În minutul 92, când fanii englezi sărbătoreau deja victoria în tribune, Berezutski reușește să întoarcă soarta jocului, marcând golul de egalare al Rusiei!

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite în direct super meciul dintre Germania și Ucraina!

Sursa cifre: Kantar Media

Comentarii

comments

IN Trending