Connect with us

Meciul de 10 transmis aseară de Pro TV dintre Croația și Portugalia a oferit telespectatorilor o calificare dramatică a echipei lui Cristiano Ronaldo.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 00:30. În minutul de maximă audiență, de la 22:43, peste 1.9 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Croația și Portugalia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 9.9 puncte de rating și o cotă de piață de 37.2%, următorul post clasat, Antena 1 inregistrând 3.5 puncte de rating și 13.3% cotă de piață.

Prima mare ocazie a meciului a fost ratată de Pepe, la finalul unei lovituri libere executată de Mario. În prelungirile primei reprize, Rakitici a executat fără probleme o lovitură liberă, însă Pepe s-a opus și a trimis mingea în corner. În cea de-a doua jumătate a meciului, în minutul 62, Srna a centrat din lovitură liberă, dar Vida a reluat pe lângă poartă. Cele 90 de minute de joc s-au încheiat fără ca vreuna dintre formații să aibă un șut clar pe spațiul porții. Calificarea s-a decis în minutul 116, când Quaresma a marcat unicul gol al meciului.

Diseară, de la 22:00, telespectatorii au bilete la meciul de 10 dintre Ungaria și Belgia!

Comentarii

comments

IN Trending