AUDIENȚE TV O noua seară de excepție la SuperStar Romania! Show-ul a fost lider! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV O noua seară de excepție la SuperStar Romania! Show-ul a fost lider!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă ediție în care concurenții ne-au lăsat fără cuvinte după prestațiile incredibile oferite pe scena SuperStar România! Un spectacol de neratat a fost oferit și aseară, pe PRO TV, în cea de-a șaptea seară a audițiilor. Jurații au oferit tichetele de aur mult visate doar celor care au demonstrat că au ceea ce le trebuie pentru a ajunge cât mai departe în show și au aflat povești de viață de senzație.

La 25 ani, Victoria Peșterean a intrat pe scenă cu o super energie: ”Nu am avut niciodată un job serios. Sunt eu și mă redescopăr în fiecare zi. Nu mi-e teamă de nimic”. Și asta a demonstrat pe scenă, impresionând cu interpretarea ei. ”Mi-a plăcut nebunia interpretării”, i-a spus Maria Moga, iar Smiley a simțit nevoia să laude tot momentul: ”Ai făcut cinste cântecului, cu adevărat”.

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 19.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.5 puncte de rating și 13.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:26 – 23:29, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.3 puncte de audiență și 19.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.8 puncte de rating și 14.1% share.

Marius Moga: ”Ai ceva autentic în tine.

Spectacolul continuă și astăzi, de la ora 20:00. Un concurent pe cât de timid, pe atât de impresionant ca voce va veni în fața juraților și le va arăta ceea ce poate. ”Mă ocup cu muzica”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Doar de o chitară și o voce greu de uitat va avea nevoie pentru a obține laudele juraților și a-l face pe Marius Moga să-i spună: ”Ai ceva autentic în tine”. Despre cine este vorba, aflăm curând!

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau pe voyo.ro!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending