TVR 1, lider de audienţa cu spadasinele, care au adusă primele medalii de aur României - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

TVR 1, lider de audienţa cu spadasinele, care au adusă primele medalii de aur României

AUDIENTE TV: Campioanele noastre au ţinut cu sufletul la gură un mare număr de români, joi noaptea, TVR 1 înregistrând cea mai bună audienţă la nivel urban pe durata finalei turneului de spadă. În ciuda orei târzii la care a avut loc întâlnirea dintre fetele noastre şi fostele campioane olimpice, reprezentantele Republicii Populare Chineze, 325.000 de români, în medie, au urmărit TVR 1 în intervalul 00.25-01.44, în noaptea de joi spre vineri.

Published

on

AUDIENŢE TV: Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, primele campioane olimpice ale României la Rio 2016, au adus audienţe de top la TVR 1. 

Cele patru românce care au spart gheaţa la Rio 2016 şi au adus ţării noastre primele medalii de aur.

Campioanele noastre au ţinut cu sufletul la gură un mare număr de români, joi noaptea, TVR 1 înregistrând cea mai bună audienţă la nivel urban pe durata finalei turneului de spadă. În ciuda orei târzii la care a avut loc întâlnirea dintre fetele noastre şi fostele campioane olimpice, reprezentantele Republicii Populare Chineze, 325.000 de români, în medie, au urmărit TVR 1 în intervalul 00.25-01.44, în noaptea de joi spre vineri. 

Dintre aceştia, 229.000 se aflau în mediul urban, TVR 1 devansând toate celelalte posturi tv pe acest segment de audienţă, cu un rating mediu de 2,4% şi o cotă medie de piaţă de 17,5%.

TVR 1 s-a clasat pe prima poziţie pe toate categoriile de public pe durata ceremoniei de premiere a campioanelor olimpice, desfăşurată între orele 01.44-01.58. Cei 325.000 de telespectatori au rămas la TVR 1 să le vadă pe podium pe cele patru fete de aur ale României şi să asculte Imnul ţării noastre.

Principalul post al Televiziunii Române a înregistrat, pe durata menţionată, un rating mediu de 1,8% şi un share mediu de19,9%, la nivel naţional. La oraşe, românii care au urmărit festivitatea de premiere au fost în număr de 222.000, corespunzând unui rating mediu de 2,3% şi unui share mediu de 23,6%. Dintre ei, aproape 100.000 fac parte din targetul comercial de public.


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Advertisement

Sursa cifre: Kantar Media

romania medalie de aur spada RIO 2016 - TVR 1 (2) romania medalie de aur spada RIO 2016 - TVR 1 (1)romania medalie de aur spada RIO 2016 - TVR 1 (3)

Foto Credit: TVR 1 (captura)

Video Credit: Youtube (TVR)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending