Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Opt concurenți continuă lupta pentru marele trofeu de la VOCEA ROMANIEI. Show-ul, prima pozitie in audiente!

Avatar

Published

on

Românii au avut parte de un show grandios în prima ediție live Vocea României! Primii 16 concurenți din cele patru echipe au prezentat momente complexe de muzică și coregrafii spectaculoase și au impresionat cu interpretările lor originale, pline de dinamism.

 

Telespectatorii și antrenorii au ales vineri seară opt concurenți care merg mai departe în competiție, iar aceștia sunt: Laurențiu Mihaiu și Meriam Jane Ndubuisi, din echipa Tudor; Paul Bătinaș și Octavian Casian, din echipa Smiley; Adriana Ciobanu și Amalia Uruc, din echipa Lori; Robert Pița și Andrada Crețu, din echipa Despot.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1.8 milioane de români.

Prima ediție live Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 23.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.7% share.

 

Un spectacol incendiar și 16 momente extraordinare

Echipa Smiley a deschis seara primului show live, iar cei patru concurenţi care au urcat pe scenă au impresionat publicul cu vocile lor formidabile şi cu momentele prezentate. Chiar dacă s-a luptat mereu cu lipsa de încredere, Ioana Barbă a cântat vineri seară piesa Mamma knows best şi i-a lăsat pe toţi fără suflare, demonstrând cât de mult a evoluat de la etapa audițiilor pe nevăzute până acum.

 

Octavian Casian a adus emoţia la Vocea României prin melodia Tears in heaven, demonstrând că este cameleonic și că poate ieși cu ușurință din zona de confort. Olga Roman este o persoană căreia i se citește bucuria în privire, iar acest lucru l-a transmis și vineri. Olga a interpretat într-un mod original piesa Believe, pe care a trăit-o intens, iar Smiley a fost felicitat pentru alegerea muzicală și pentru decizia de a o reorchestra. Chiar dacă la repetiții a fost cuprins de emoții, Paul Bătinaş i-a demonstrat antrenorului său că nu a greșit atunci când a ales să meargă mai departe cu el în etapa Confruntărilor. Concurentul a interpretat melodia Me and Mr Jones și a creat un moment extrem de sensibil și senzual, fiind foarte expresiv pe tot parcursul interpretării. În cele din urmă, Paul Bătinaș – favoritul publicului, și Octavian Casian – alegerea lui Smiley, merg mai departe la Vocea României.

 

Echipa Despot a continuat spectacolul vineri și a umplut sala cu energie. Valentin Poienariu a spart gheața cu melodia Și ce dacă?, a comunicat perfect cu publicul, a avut control și i-a încântat pe toți cu timbrul lui vocal și cu pofta lui de viață. Antrenorii au susținut-o prin dans pe Andrada Crețu încă de la primele note funk ale imnului feminismului lansat de Aretha Franklin, Think. Concurenta a avut o interpretare foarte bună, a fost felicitată pentru momentul prezentat, iar antrenorul ei i-a declarat că este mândru de ea. Robert Pița a demonstrat vineri că este extrem de talentat, că muzica este marea lui pasiune, și a pus foarte mult suflet în interpretarea piesei Oh, darling. Robert a impresionat publicul și antrenorii, iar Despot i-a mulțumit pentru reprezentația impecabilă pe care a avut-o vineri seară. Oana Mirică a avut emoții uriașe în etapa audițiilor pe nevăzute, însă aseară a uitat de ele și a făcut spectacol pe scenă. Oana a interpretat melodia What about us și a prezentat un moment foarte bine construit, reușind să  încânte publicul. La finalul celor patru momente, Robert Pița – ales prin votul publicului, și Andrada Crețu – alegerea lui Despot, continuă lupta la Vocea României.

 

Echipa Lori a adus aseară foarte multă culoare și entuziasm. Amalia Uruc a demonstrat și vineri că are un talent uriaș și o voce incredibilă. Concurenta a cântat o piesă dinamică, Ex’s and oh’s, și a făcut totul să pară foarte ușor, reușind să acapareze toate privirile antrenorilor. Show-ul a continuat cu prestația lui Tudor Bilețchi, care și-a depășit timiditatea și a interpretat într-o manieră originală piesa Years and years. Concurentul are o voce foarte specială și un timbru care se pretează oricărui gen, însă alegerea muzicală de vineri seară a fost una surprinzătoare pentru antrenori. Adriana Ciobanu a sensibilizat încă o dată publicul, de data aceasta cu o baladă rock, Send me an angel. Concurenta a avut o interpretare plină de emoție și fragilitate, prin care a transmis bucurie și puritate. Mihail Tirică este pasionat de sporturile extreme, însă muzica este pe primul loc pentru el. Este un instrumentist excepțional, însă odată cu venirea la Vocea României și-a descoperit și calitățile vocale și a început să creadă în ele. Concurentul a cântat piesa Radioactive și a primit felicitări și sfaturi din partea antrenorilor. Concurenții au prezentat patru momente fenomenale, însă numai doi continuă competiția: Adriana Ciobanu – favorita publicului, și Amalia Urucalegerea Loredanei.

 

Echipa Tudor a electrizat sala cu patru momente prezentate în forță. Răzvan Encuna a adus musical-ul în prima ediție live Vocea României și a realizat un moment complex, în care muzica și dansul s-au îmbinat perfect. Concurentul a cântat Mack the knife, iar Loredana l-a denumit ”un moment Chirilian”, fiind încântată de evoluția lui Răzvan și de reprezentația lui inedită. Meriam Jane Ndubuisi a cântat o piesă extrem de solicitantă, Weak, dar a reușit să o interpreteze magistral și să primească ropote de aplauze. Jane i-a cucerit pe antrenori cu o prestație fabuloasă de hard rock, plină de energie și pasiune, și i-a uimit cu puterea vocii sale. Din păcate, Amedeo Chiriac nu a reușit să impresioneze antrenorii de data aceasta. Concurentul a cântat aseară piesa Motherless child, însă a ezitat foarte mult și nu a reușit să atingă fiecare notă așa cum și-ar fi dorit. Cu toate acestea, alegerea muzicală și punerea ei în scenă au fost apreciate. Laurențiu Mihaiu a urcat ultimul pe scenă în primul live Vocea României și a încheiat spectacolul într-un mod incendiar. Sala a fost în picioare când concurentul a interpretat melodia Jesus Christ Superstar, iar Tudor și Despot, impresionați de moment, s-au îmbrățișat și s-au felicitat reciproc. În final, Laurențiu Mihaiu – votat de public, și Meriam Jane Ndubuisi – aleasă de Tudor, merg mai departe în competiție.

 

Vinearea viitoare, de la 20:30, show-ul continuă și dăm votul mai tare în a doua ediție live Vocea României!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

 

Comentarii

Analize

AUDIENȚE TV: Peste 3,2 milioane de români, au urmărit ROMÂNII AU TALENT

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri, un nou golden buzz oferit de Mihai Petre pentru ”un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”!

A fost o nouă șansă pentru cei mai talentați concurenți să arate că pasiunea și munca se împletesc în  momente de neuitat! În timp ce pentru cei care au reușit să impresioneze, Andra a ținut să menționeze că ”este important să-ți placă ceea ce faci, să fie din inimă”, pentru cei care nu au reușit să treacă mai departe, Andi Moisescu a căutat cuvintele care să-i motiveze să continue: ”Viața e un șir lung de victorii și înfrângeri. Din înfrângeri..înveți!”.

 

Duo Maintenant, echipa formată din Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a oferit unul dintre cele mai antrenante și sensibile momente din acest sezon și au impresionat prin tehnica lor impecabilă. Nu a fost nicio surpriză când Mihai Petre s-a ridicat în picioare și a spus: ”Sunteți cuplul perfect. A fost un moment de măiestrie cum nu ți-e dat să vezi”. Și ceilalți jurați au considerat că a fost un moment de #un10perfect, iar Florin Călinescu a completat: ”Aș vrea să iau caseta, să mă uit să văd dacă găsesc o imperfecțiune. Excepțional!”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.2 puncte de rating și 45.2% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.9 puncte de rating și 10.3% share.

 

Peste 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12, peste 3.9 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

3 sau 4 de DA și un loc în următoarea etapă au obținut: Ikim Dance Academy, Amelia Călin, Petru Moiseev, Iorgu Aggressor & Tom Fulton Future Shock, Olimpia Carauleanu, Dimma’s, Mauricio Cugat – Desole, Clubul Sportiv Akikai, Constantin Stîngă, Daniela Pleșca, Caddebostan Workout, Ryan Hayashi și Amanda Stan.

Spectacolul continuă vinerea viitoare când alți concurenți vor încerca să-și îndeplinească visul pe scena talentului, de la 20:30, într-o nouă ediție Românii au talent.

 

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Analize

Gospodar fără pereche, lider de audiență pe toate categoriile de public

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi seara a fost un episod cu emoție la Gospodar fără pereche. A avut loc prima eliminare, iar Luciana a plecat acasă, deși nu s-ar fi gândit nicio clipă că povestea ei se încheie atât de repede: „Nu mă așteptam. Am rămas șocată”, a spus fosta concurentă din gospodăria lui Andrei.

Joi seara, reality show-ul Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 6.6 puncte de rating și 20% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.8 puncte de rating și 14.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:09, emisiunea Gospodar fără pereche a adus în faţa televizoarelor aproximativ 1.8 milioane de români.

Gospodarilor le este din ce în ce mai greu să le facă față fetelor. Certurile dintre ele, geloziile și micile răutăți dintre domnișoare au reușit să-i epuizeze pe băieți. Chiar și așa, fermierii nu sunt pregătiți să renunțe la fetele frumoase care își pun în valoare toate atuurile și fac tot posibilul să-i cucerească.

Geanina însă a pus piciorul în prag și le-a zis celor doi gospodari, Radu și Cristian, că trebuie să facă prima eliminare. Cu cine vor alege băieții să meargă mai departe, dar și cui vor spune „adio”, vedem joia viitoare, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

Comentarii

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Stirile Kanal D, locul intai la nivelul intregii tari!

Avatar

Published

on

Duminica, 15 martie, peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara au fost cu ochii pe Stirile Kanal D, urmarind cele mai importante stiri referitoare la masurile adoptate de Romania si de celelalte state in lupta cu pandemia de coronavirus.

    Telespectatorii au ales ca prima sursa de informatii Stirile Kanal D, duminica, de la ora 18:00. Declaratiile premierului Ludovic Orban referitoare la cele mai recente decizii ale Guvernului, dar si enumerarea masurilor adoptate dupa instaurarea starii de urgenta in Romania au fost printre subiectele supuse atentiei publice in buletinul informativ de ieri seara, la Kanal D.

        Astfel, in intervalul de difuzare, 18:00 – 19:00, Kanal D s-a aflat in pe primul loc in topul optiunilor telespectatorilor din intreaga tara, cu 6,5% rating si 14,1% cota de piata. O medie de peste 1.1 milioane de romani (1.148.000) au urmarit, in fiecare minut al difuzarii, Stirile Kanal D. In minutul de maxima audienta, atins la 18:34, peste un milion si jumatate de telespectatori din intreaga tara au ales Stirile Kanal D ca prima sursa de informatii .

 

Materialele in exclusivitate cu si despre romanii izolati in Italia, difuzate in cadrul emisiunii “Asta-i Romania”, urmarite de peste un milion de telespectatori

    Interesul romanilor despre situatia actuala a conationalii din diaspora, izolati departe de casa, este urias luand in considerare cifrele obtinute, conform Kantar Media, de emisiunea “Asta-i Romania!”, difuzata  ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, la Kanal D. Situatia alarmanta a celor peste un milion de romani, captivi in Italia, care traiesc cel mai negru cosmar, intr-o tara inchisa, a fost intens urmarita.

    Emisiunea “Asta-i Romania” a fost prima optiune a telespectatorilor, atat din intreaga tara, cat si de la orase. Kanal D a inregistrat 4,9% rating si 13,5% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 11,1% cota de piata, pe targetul All Urban. Minutul de aur, inregistrat la 15:39, a adunat in fata televizoarelor, peste un milion de privitori (1.153.000). 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D6,514,11148
 Pro TV6,514,11147
 Romania TV4,39,2750
STIRILE KANAL DAntena 13,77,9644
18:00-19:00Antena 33,67,7625
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,911,1374
 Pro TV3,49,7328
 Antena 33,18,8299
ASTA-I ROMANIARomania TV3,18,7293
14:30-16:00Antena 12,77,7261
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D4,913,5867
 Pro TV3,69,8627
 Romania TV3,18,4538
ASTA-I ROMANIAAntena 32,87,7495
14:30-16:00Antena 12,77,5482
Source: Kantar Media Romania    
Date: 15.03.2020    

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0