Connect with us

 

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate de posturi de televiziune pe tronsonul orar de difuzare a Paradei Militare dedicată zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.  Cifrele se referă la intervalul orar 10:30-13:45, înregistrat în dată de 1 decembrie 2015. Cifrele sunt furnizate de Kantar Media şi sunt valabile pentru publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Cifre calculate pentru toata ziua aici!

PRO TV a fost lider de audienţă pe acest tronson orar cu 5.6% rating şi 22.3% share, urmat de Antena 1 cu 2.3% rating şi 9.6% share. Pe locul 3 în intervalul de difuzare a Paradei Militare s-a clasat postul de ştiri Antena 3 cu o medie de 1.5% rating şi 6.1% share, urmat de România TV şi Digi 24. TVR 1 s-a clasat pe locul 6, la nivelul publicului comercial cu 0.95% rating şi 3.7% share.

 

AUDIENTE TV RADAR DE MEDIA: 1 DECEMBRIE 2015, PUBLICUL COMERCIAL DIN MEDIUL URBAN 18-49

Audiente TV 1 decembrie 2015 - publicul comercial PARADA MILITARA


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Grafice: RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending