Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Partida dintre ROMÂNIA și MUNTENEGRU, lider absulot la Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Ultimul meci din această vară al Naționalei României, difuzat în exclusivitate de Prima TV, a plasat postul de televiziune pe primul loc în topul audiențelor. Marți, 14 iunie, pe intervalul partidei dintre România și Muntenegru, 21:45-23:39, Prima TV a fost pe locul I atât la nivel național, urban, cât și pe targetul comercial 18- 54 urban.

La nivel național audiența medie a fost de peste 1 milion de telespectatori pe minut iar în minutul de aur, la 22:27, peste 1.4 milioane de telespectatori urmăreau la Prima TV meciul tricolorilor.

Potrivit datelor Kantar Media, pe targetul comercial, 18-54 urban, Prima TV a avut peste 300.000 de telespectatori în fața micului ecran, o cotă de piață de 21.9% și 6.3 puncte  de rating. Pe targetul all național, postul de televiziune din portofoliul Clever Media a fost urmărit, în medie, de peste 1 milion de telespectatori, cu o cotă de piață de 17.2% și 6,1 puncte de rating.

Și la orașe, Prima TV a fost lider absolut, surclasând toate celelate televiziuni. Pe perioada meciului dintre România și Muntenegru, 619.000 de români așteptau cu sufletul la gură deznodământul partidei. Prima TV a înregistrat o cotă de piață de 18.7 % și 6,5 puncte de rating. Marti, 14 iunie, Prima TV a avut o creștere de 4 ori pe target (+317%) și s-a triplat în mediul all urban (+190%).

România a pierdut aseară cu un rușinos 0-3 în fața celor din Muntenegru iar Gică Popescu, expertul Prima TV, a criticat dur, in studioul UEFA NATIONS LEAGUE, moderat de Alex Rădulescu, evolutia Naționalei. „Este o seară tristă, una dintre cele mai triste ale fotbalului românesc. Am pierdut fără drept de apel, nu am arătat nimic, nu am avut şut pe poartă, o seară pe care întreg fotbalul românesc o va uita cu greu. Trebuie să acceptăm adevărul crunt, doar atât putem”, a declarat internaționalul roman la Prima TV.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending