Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENȚE TV Peste 1.1 milioane de romani au fost cu ochii pe serialul VLAD!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Când crezi că ai pus totul la punct și că planul tău se poate desfășura fără probleme, viața îți arată că totul poate fi dat peste cap de apariția unui… procuror! Vlad simte aerul tot mai rece al adevărului, iar acest gând pare a-l aduce spre decizii neașteptate. Cel de-al doilea episod al ultimului sezon al serialului ne-a adus cu un pas mai aproape de finalul atât de așteptat.

Toteanu pare tot mai aproape de a descoperi că Adrian Anuței este în viață, iar eforturile lui s-au întețit. Aseară, Barbu a aflat că procurorul a obținut un mandat de a verifica casa în care trăiesc Maria, Petre și Răzvan. Casa în care amprentele lui Vlad se află în multe locuri și care marchează atât de multe amintiri pentru familia Anuței. Se pare că pentru a evita, încă o dată, confruntarea cu adevărata lui viață, Vlad are o singură soluție: ”Tot ce rămâne de făcut este să…”. Ce va face pentru a ieși din această situație? Aflăm săptămâna viitoare.

vlad, pr tv

În paralel, viața Elizei este tot mai aproape de o schimbare imensă. Iordache a invitat-o la cazino și i-a propus să treacă la cârma afacerii: ”Vreau să preiei conducerea. Avem nevoie unul de celălalt”, i-a declarat acesta. Oare va accepta Eliza această propunere care ar putea să-i ofere o mică imagine a vieții luxoase pe care a trăit-o după ce l-a trădat pe singurul bărbat care a iubit-o cu adevărat?

AUDIENTE DETALIATE

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:32 – 23:22. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.7 puncte de rating și 24.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.6 puncte de audiență și 14.5% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.7 puncte de audiență și 27.1% share, în timp ce locul 2 înregistra 3.5 puncte de audiență și 12.4% share. De-a lungul celor două ore, peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

Unde va fugi Ștefan după ce a scăpat de frigul cauzat de o potențială moarte? Cum va reacționa Nela la interogatoriul dur al procurorului? Și ce vor face Carla și Ivana la moșia lui Scarlat? Sunt câteva întrebări care își vor găsi răspunsurile în următoarele episoade ale serialului VLAD.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending