AUDIENȚE TV Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 1.3 milioane de oameni au urmărit, aseară, Visuri la cheie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Un nou destin a fost schimbat aseară, la Visuri la cheie! Trei copii care au simțit suferința de la vârste mult prea fragede, au avut parte de o renovare de vis: „Trebuie să credem în visuri, pentru că unele chiar se pot întâmpla, cum ni s-au întamplat și nouă”, au spus cei mici, după ce au văzut renovarea făcută de echipă. Nu trebuie să renunțăm niciodată la speranța că lucrurile se pot schimba în bine.

Visuri la cheie a fost aseară lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.2 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 22:29, PRO TV a înregistrat, aseară, 6.8 puncte de audiență și 19.9% cotă de piață.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu sufletul la gură emisiunea Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, peste 1.6 milioane de români urmăreau povestea impresionantă a familiei Anton.

Săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu vor ajunge în Slobozia, unde vor îndeplini Visuri la cheie unei familii greu încercate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending