Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 1.4 milioane de români au urmărit spectacolul SuperStar România!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Seara de vineri a adus un program diferit, în care emisiunea a început mai devreme, dar a continuat să aducă în fața celor de acasă câțiva concurenți cu o dorință imensă de a cânta și de a fi remarcați de jurați. Dintre aceștia, cinci au reușit să obțină tichetul auriu și s-au calificat în următoarea etapă: Andreea Rainof, Ștefan Liche, Daria Cristescu, Dragoș Pădureanu și Sabrina Stoica.

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 9.2 puncte de rating și 25.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă , ANTENA 1 avea 4.8 puncte de rating și 13.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 21:31, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.4 puncte de audiență și 27.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2, ANTENA1 avea 3.7 puncte de rating și 12.2% share.

Carlas Dreams: ”Cu venirea ta aici, acest casting a devenit mai bun”

De la ora 20:00, show-ul SuperStar continuă. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să asculte noi concurenți și să se bucure de momente spectaculoase. Un tânăr actor de la Teatrul Evreiesc, cunoscut și apreciat chiar de către Maia Morgenstern, va veni pe scenă cu un mesaj clar: ”Vreau pe scenă, să cânt unei mase de oameni. Să mă bucur alături de ei”. Oare va reuși, momentan, să îi impresioneze pe cei patru jurați? Tot astăzi va avea loc o premieră. Un concurent sigur pe el care va declara ”Nu am nicio emoție. Am repetat foarte mult”, se va trezi într-o situație neașteptată: cel care a venit să îi fie alături în timpul cântării… îi va deveni competitor. Cum se va ajunge în această situație și ce-l va face pe Carla’s Dreams să îi spună: ”Cu venirea ta aici, acest casting a devenit mai bun”, vedem doar pe PRO TV!   

   

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending