AUDIENȚE TV Peste 1.5 milioane de români au urmărit Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Peste 1.5 milioane de români au urmărit Visuri la cheie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Curajul familiei Pârvu, cei doi tineri care au renunțat la tot și au ales să o ia de la zero, i-a impresionat aseară pe telespectatori!

Tinerii care își dedică o mare parte din timp voluntariatului, au ales să se mute într-un sat uitat de lume, să aibă grijă de bătrâni și să încerce să învie tradițiile care par a fi uitate. Au plecat din oraș să caute liniștea de la țară și să-i sprijine pe cei care au rămas acolo. Binele le-a fost răsplătit aseară, când echipa Visuri la cheie le-a renovat locuința și le-a oferit speranța că dacă ai credință și oferi ajutor, vei primi la rândul tău. „Sunteți minunați! Și ca oameni, și ca îngeri”, a transmis familia echipei.

Emisiunea Visuri la cheie a fost, aseară, lider de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD și a înregistrat 9.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.1 puncte de rating și 20.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 22:29, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.0 puncte de audiență și 24.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.7 puncte de rating și 23.9% share.

Peste 1.5 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, aproximativ 1.9 milioane de români se uitau la Visuri la cheie.

Echipa continuă drumul visurilor, iar săptămâna viitoare, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Alex Gavrilescu vor cunoaște o nouă familie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending