Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Peste 1.7 milioane de români au urmărit joi seară Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cu toate că și-a descoperit menirea, să ajute oamenii să aibă o viață mai liniștită, și a decis să devină speaker motivațional, Gianina s-a simțit nevoită să-și schimbe planurile.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.4 puncte de rating și 28.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.7 puncte de rating și 15.7% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:14, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Advertisement

Nici după lungi și grele încercări, Vasile nu a reușit să se odihnească din cauza galăgiei vecinilor. Muzica dată foarte tare, tăiatul lemnelor și plânsetul unui copil nu i-au dat voie să doarmă după o noapte grea petrecută la poker, cu prefectul.

Încercarea de a găsi hoțul antenei parabolice și de a dovedi că este un polițist capabil, nu a dat rezultate pentru Robi, care a încheiat „ampla” anchetă… la un pahar. A pupat-o pe nevasta lui Firicel, cu acceptul soțului ei, și a reușit să o supere teribil pe Gianina, chiar dacă intenția lui era de a-și mărturisi sentimentele.

Advertisement

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending