Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Peste 1.8 milioane de români au urmărit România – Finlanda la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Marți seară, toată România a văzut România! PRO TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public cu meciul dintre România și Finlanda.

Peste 1.8 milioane de români au făcut galerie echipei lui Cosmin Contra, care a încheiat un meci tensionat cu două goluri marcate, față de echipa adversă, care nu a înscris niciun gol în poarta lui Tătărușanu.

În intervalul meciului România-Finlanda, PRO TV a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. Pe targetul comercial, PRO TV a obținut 10.2 puncte de rating și 29.4% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, ANTENA 1, cu 9.0 puncte de share și 25.9% share. La nivel național, 1.8 milioane de români au urmărit PRO TV, iar în minutul de aur de la ora 22:25, peste 2.8 milioane de suporteri erau alături de jucătorii lui Contra.

Este o victorie meritată a noastră și mă bucur că suntem pe un drum ascendent, atât ca momente de joc, cât și ca rezultate. Nu ne îmbătăm cu apă rece, chiar le-am spus băieților asta, dar cred că, dacă vom evolua ca în seara asta la startul Ligii Națiunilor, avem șanse să ne batem de la egal la egal cu cele trei adversare din grupă.”, a declarat selecționerul Cosmin Contra imediat după meci.

Pentru Bogdan Lobonț, meciul de ieri seară a reprezentat retragerea din cariera de fotbalist: “Nici la debut nu am avut așa emoții. Trăiesc cu plăcere aceste emoții, pentru ca în mod sigur nu mă voi mai întâlni cu așa ceva. Începe o etapă mult mai frumoasă.”, a declarat acesta.

Următorul meci este în direct la PRO TV pe 7 septembrie, când România întâlnește pe teren propriu echipa din Muntenegru, reprezentând debutul în Nations League. Echipa câștigătoare a grupei va promova în seria a doua a Nations League și va primi un loc în barajul pentru EURO 2020, care va reuni în martie 2020 câștigătoarele celor 4 grupe din seria C Nations League.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending